De peste 10 ani ,dupa ce am vandut un STRADIC 4000 pt. ca dupa un sezon de pescuit in apa sarata a inceput sa nu mai mearga cum trebuia,nici dupa curatirea si ungerea mulinetei la un un magazin profi in Houston nu am mai pescuit decat cu vechea mulineta DAIWA WHISKER SS TOURNAMENT 1300 la spinning cu care nu am avut niciodata probleme.
Costa cca.$100 nouia ,dar se poate cumpara mai ieftin una folosita dar in conditii f. bune.Frana extrafina,long cast tambur din aluminiu,rola de ghidare a firului SIC,pick-up-ul garantat pe viata,carcasa din whisker graphite iar angrenajiul din bronz marin si otel inoxidabil.
Resistenta ca un tractor si cu minimum de intretinere te tine peste 20 ani.
Cu aceasta mulineta ,in apa sarata de pe mal am prins o gramada de pesti frumosi si nu as schimba-o cu alta mulineta,deoarece la acest pret ca si calitate nu as schimba-o cu un STRADIC ,sau alta mulineta.
Shimano a fost la reducere ,dar aceasta mulineta facuta special acum cca.30 de ani pt. turneele de bass americane nu a fost niciodata la reducere.
Eu nu cumpar mulineta ca sa rup gura targului sau sa am grija sa n-o pun jos ca a costat $700 ca o STELLA ,CI O MULINETA CE NU MA LASA LA GREU SI NU TREBUIE SA O SCHIMB ANUAL.
image hosting over 10mbSanate si numai bine,
Jean Scurtu