Au dreptate baietii.... orice produs "de top" - desi exprimarea e cu un inteles destul de aproximativ - este in opinia mea un cap de serie de la un producator cu renume.
Si aci, la 7 metri nu ai cum sa gasesti sub 800 RON.... si daca o gasesti la banii astia cred ca ai noroc...eu as zice ca de la 200 de euro incep lucrurile "serioase"!
Acum ramane sa iei in calcul si chestiile adiacente:
- cat de des iesi la pescuit (o super scula pe care o folosesti de 2 ori pe an nu-si are rostul decat in situatia ca ai bani garla!!)
- cat de experimentat esti (superscule pentru incepatori nu ajuta cu mare lucru)
- daca vrei ceva nou sau second ( aci e ca si cu nevasta!!!...cate unul vrea neaparat sa rupa "tzipla" cu...mana (
??!!) ..lui!!
)
- daca vrei un model 2015 sau unul mai vechi ( care poate fi chiar si nou .... nevandute din seriile trecute)
- cat de repede o vrei ( cum ziceai, daca ai timp de asteptat poate se va ivi ceva mai ieftin)
Dupa ce-ti faci calculele poti hotari exact cati bani vrei sa dai pe o varga....
Cum zicea colegul: o scula buna o ai toata viata ( cu conditia sa n-o rupi, pierzi sau sa nu ti-o fure!!
)...
Cam asta e...succes la vanatoare!