Am revenit de la Falticeni un s-a desfasurat Campionatul National de Pescuit Sportiv la Copca si a fost o reala reusita.
M-am revazut cu cativa prieteni reali si am avut ocazia sa cunosc multi alti prieteni cu care imparteam ani buni in
mediul virtual, fenomenul "pescuit"!
Ii multumesc "nebunului" de Alb(a), un om care m-a introdus intr-o alta lumea
m-a facut sa ma simt pescar cu
adevarat, fara a scoate vreun leu din buzunar pt transport, cazare si masa.si Orice pescar de rand care doreste sa faca un pas mai sus catre ramura sportiva, acum are oportunitate. Vremurile in
care trebuia sa bagi adanc mana in buzunar, au apus. Pentru cei care nu inteleg, exact asta face Federatia. Ajuta
pescarii sa castige bani din pescuit si nu invers. Va sfatuiesc sa stati de vb cu oamenii de acolo. Sunt foarte amabili
si dispusi pt discutii. Nu va mai lasati manipulati de "clonele" care fac trafic (cu ip de china, brazilia sau
indonezia) pe alte forumuri!
In concluzie, foarte multi oameni sunt ori prost informati despre potentialul frps, ori rau intentionati.
Domnul meu, si pt mine a fost o surpriza. Nu m-a cautat nici Popescu si nici federatia pe care o conduce, ci un club
afiliat care avea nevoie de sportivi in lot. Probabil le-au placut profilul meu de fb sau postarile mele de aici. Nu
Popescu m-a legitimat si mi-a spus ca imi da bani, ci clubul ale carei insemne si nume voi incerca sa le reprezint cu
succes.
Postat de: Gabriel Neamtu
De remarcat performanta matale dl Gabriel 1+2 mansa 0,070gr!!!
Ai prins singur sau te-a ajutat nebunu???
La pupincurism castiagai medalia de aur!