mrvily scrie:
....Concursul asta se tine in ROMANIA, inca nu ai inteles?...
Eu am inteles...cred ca tu nu ai inteles!!...si ca tine inca 22 de milioane de romani!!!
De fiecare data cand se intampla vreun cacat in tara asta se justifica inept: "suntem in Romania, asta e!"...
Adica faptul ca suntem in Romania este o justificare suficienta sa fim in cacat pana la gat si in permanenta...
Dar te intreb eu retoric: acum suntem in Romania!!!..peste 10 ani nu tot in Romania vom fi!??...chiar si peste 1000 de ani tot in Romania vom fi.... adica mai pe scurt aci vom fi mereu in Romania, nu-i asa?....
Si asta ce vrea sa insemne: ca de acum inainte si pe veci-vecilor sa admitem sa fim si sa ramanem in cacat pentru simplu fapt ca aici e Romania si va fi mereu!!????
Cei putini care au inteles lucrul asta s-au carat deja din tara...unii au rezistat, altii mai putin pregatiti profesional si moral s-au intors inapoi in tara...dar macar au inteles un lucru: ca trebuie facut ceva!
Din pacate cei multi n-au inteles nimic si-i dau inainte: asta e...suntem in Romania si de asta suntem in cacat....n-avem ce face!
Consternarea in fata neputintei unui popor de a-si dirigui singur soarta.... asta separa popoarele lumii in popoare de stapani si popoare de slugi
De asta 3 milioane de evrei conduc lumea si 30 de milioane de romani nu sunt in stare nici sa faca curat la ei in curte!