diaconitapetru scrie:
nutzu_z scrie:
Pai daca concursurile nu au caracter si titulatura oficiala inseamna ca nu e obligatoriu nici prezenta arbitrilor oficiali. Corect?
Din cate stiu eu toate cluburile cu cis,asociatiile sportive judetene,firmele care au CAEN "organizarea de manifestari sportive"sunt obligate sa aiba corp de arbitri autorizati chiar si la concursurile neoficiale.Aceste concursuri sunt in subordinea DJTS,si ne poate intreba de arbitraj si asistenta medicala,iar ITM-ul e cel care intreaba de calificarea arbitilor.....Eu am patit-o la concursul de copca de la Falticeni....in urma unei sesizari....
Pai mah Petre, tu chiar nu pricepi sau te faci ca nu pricepi? Daca concursurile noastre, ale agvps-ului nu au caracter oficial, asta inseamna ca nu au nici caracter sportiv, ca agvps-ul nu are cis. Si atunci de ce plm trebuie arbitri oficiali? Care parte nu o intelegi ca toate intrecerile noastre nu au caracter oficial? Astfel, nu avem nevoie de arbitri oficiali! La dracu, nu avem nevoie de arbitri deloc pana la urma, ca doar nu insemnam nimic pentru mediul sportiv oficial condus de frps!