zsolt scrie:
Un ordin tipic de la noi,sincer sunt foarte dezamagit!
Nu ma intereseaza lupta intre Popescu si Agvps am trecut de faza asta si asteptam un ordin care clarifica tot,macar incepem sa construim ceva care ajuta pescuitul competitional o fii agvps sau federal nu mai conteaza!Un ordin care si cu capra si cu varza repet tipic de la noi dand dovada si de o mare nepricepere!Razboiul intre Popescu si AGVPS continua!Nepricepere sau interese nu stiu ce sa mai cred cand statul da in gestiune apele,statului(anpa)care colecteaza taxe fara sa faca vreun efort ca sa protejeze fauna piscicola si apele publice!Multi se bucura ca asociatiile nu poate sa colecteze suprataxe (ca nu au facut nimika pt bani)dar cu inspectorii ma-ndoiesc ca anpa poate sa faca fata la cea ce urmeaza!Un ministru coios cu sangen glanda ii dadea in cocesiune apele publice la asociatii,federatie nu conteaza cine dand inapoi si dreptul de control deplin la paznici ca sa salveze ramasitele din apele publice!Rusine la tot tacamul de tehnocrati!
FOARTE CORECT .
Asta ati vrut majoritatea (sa dispara Asociatiile ) si sa platiti la Trezorerie , iar apele sa fie ale tuturor si ale nimanui si cind nu va mai fi peste in apele publice spuneti la doamna de la ghiseul din Trezorerie ca nu mai aveti ce prinde.
Eu unul din momentul de fata voi refuza sa mai fac vreun control pe apele publice si nu voi mai actiona in cazul actelor de braconaj .
Din bani Asociatiei voi popula in continuare balta Asociatiei unde au acces doar membri Asociatiei.
In rest Dumnezeu cu mila.