Multumesc tuturor pentru felicitari!
Glumesc. Ideea e ca vreau sa le aduc felicitari si multumiri catorva oameni, care au facut ca aceasta etapa sa fie atat de "interesanta".
Felicitari Zsolt! pleonasm
Felicitari Catalin! Ai fost cel mai aproape, procentual, de pescuitul care trebuia facut acolo, pentru a obtine un rezultat foarte bun. Ai nimerit-o din antrenamentul de vineri si ti se protrivea perfect pe stilul tau de pescuit
Felicitari lui Emil si baietilor de la Maros Mix care, dupa Catalin, au stiut cum ar trebui pescuit. Cred ca in mansa a doua v-ati dorit prea mult, v-ati abatut putin de la strategie, iar acea mica abatere va facut sa obtineti mai putin decat ati fi meritat.
Felicitari lui Vera si colegilor ei de la Salaj pentru organizarea perfecta!
Multumiri lui Stefan si bucataresei lui (salata de icre
) pentru gazduire!
Multumesc lui Lucian Fiat, Dan Predoi si lui Radu Prisecaru pentru ca ne-am antrenat ca o echipa si am deslusit impreuna cat mai multe din necunoscutele pescuitului pe Polcesti, din aceasta perioada. Felicitari speciale lui Luci, care ne-a convins sa pescuim cu noua nada FeederX, destinata speciilor de pesti care s-au prins in acest concurs, nada care va aparea cat de curand disponibila si in magazine.