nutzu_z scrie:
pivo scrie:
Mi se pare normal....
Eu pur si simplu nu pot sa inteleg pista asta..... e a doua oara cand pescuiesc acolo si....tot degeaba.
Rancu practic doarme pe pista asta si nu a inteles nimic. Tu vrei sa intelegi din doua ture de pescuit de o zi? Inseamna ca te prinzi repede nu gluma. Sa imi dai si mie solutia, platesc bine. Si eu am vre-o 10 concursuri si tot nu inteleg nimic. Dar stai! Vezi ca nici Erdei nu a inteles nimic la concursul de pluta ca a terminat pe 130 si ceva...
Stiu de Erdei
dar la el asta se intampla o data la nu stiu cat timp pe cand la noi....
Si mai e o kestie: Uite ca Walter Tamas a castigat Tubertini si la Daiwa a facut 7 sau 8 parca.... deci e o pista destul de dificila pe care si ei o mai zbarcesc kiar daca o stiu pe de rost unii dintre ei.
Nu e treaba ca ma prind repede sau nu dar in general, daca merg sa pescuiesc undeva de 2 ori imi dau seama de niste lucruri.... cateva macar acolo nu toate ca nu ai cum. Aici sunt in ceata totala.... am senzatia ca, cu cat o sa pescuiesc mai mult pe pista asta, cu atat o sa fiu si mai in ceata. Asta este.... mai e Maros in octombrie si Horgasz in noiembrie. Daca nici la alea nu reusesc ceva.... nu mai merg la Matyer