AlexD scrie:
zsolt scrie:
Eu consider ca la match am ajuns la 3 kg( si crede-ma e mult mai greu sa prinzi decat la feeder)atunci un meserias la bigudiu ajunge la 6kg, fara exagerare!
In principiu ai absoluta dreptate numai ca, din cat am auzit eu la vremea respectiva, pe zona de match in primele 2 manse nu ai avut concurenta ca toti dadeau la obleti iar in mansa 3 morunasii s-au terminat. Oare la feeder nu ar fi la fel ? sau poate ma insel.
Din auzite poate spune oricine ce vrea. Te vad foarte virulent la adresa pistei de la Mures pe care nu cred ca ai vazut-o macar vreodata altfel decat in filmari. La pescuit este altceva. Si nu toti dadeau la obleti. Parte din concurenti dadeau, dar au mai prins si altii morunasi nu doar Zsolt. Si nu s-au terminat morunasii in mansa a treia. S-au prins si atunci. Problema nu este de peste: problema pe care a ridicat-o Csongi a fost ca din nou ce s-a hotarat la un moment dat nu s-a respectat si s-a schimbat locatia pe ultima suta de metri. La fel am patit si la stationar de mai multe ori. Asa ca nu ne vom mai angaja la organizat concursuri pentru ca pana la urma nu se tin.
lucianfiat scrie:
Echipa de la Mureș cu siguranța făcea un 6-9kg de peste de om. Si pe pista de la Paulis se prinde lejer 5-6 kg de peste in afara concursului. Cu siguranța ca cei cu experiența pe Mureș pot prinde cantități mult mai mari.
Partea asta din raspuns este o bascalie ieftina de doi lei si nu cred ca-ti face cinste. Eu unul ma asteptam la mai mult de la tine, dar vad ca nu e chiar asa. Din ceea ce am vazut tocmai voi ati ales sa nu veniti la Tg.-Mures motivand lipsa pestilor, adica exact restul raspunsului tau... Oricum muresenii vor veni la finala, vor avea sprijin financiar din partea asociatiei, asa ca va doresc fir intins.