Neamtul scrie:
sony_exodus scrie:
agent fish scrie:
Multumesc sony exodus. Dar pescarilor se da macar o carticica in mina, cu aceste reguli. Este vreo restrictie de ancore si restrictie pentru pescuitul cu pestisor la rapitori?
La asociatie iti lipea pe permis regulamentul,iar despre carlige tripe nu stiu.Iar cu pestisor viu nu este voi este interzis prin lege.
De când este interzis sa pescuiești cu peștișor viu și mai ales dece? Chiar nu înțeleg care-i faza atâta timp cât folosim rame și coropisnite sau broscuțe în stare vie. Oricum se folosește și se va folosi în continuare pestele viu la cârlig, îl folosesc și eu de mulți ani și nu văd niciun motiv sa nu o fac.
O cărticică de notat capturi? Te crezi în Ungaria? La ce pește avem, oricum nu prea ai nevoie de el.
O carticica cu regulamentul! Ma cred in Romania
In momentul in care este permis pescuitul cu ancora, deja ai dat mina liber la braconieri. Cind pescuiesti cu pestisor, in majoritatea cazurilor ai agatat in spate o peste sub talie care este infractiune. VLAD TEPES imi vine in cap tot timpul. Cind se chinuie mai tare pestisorul,este mai fain pentru stiuca,nu? Fain de tot.