Domnu' meu, nici cei dinainte, nici astia de acu' nu au facut si nu vor face ABSOLUT NIMIC pentru tara asta !!!
Scurt si CLAR !!! Totul inclina in functie interesele fiecaruia, nu de cel general !
AMIN !!!....ca altfel iar exista pericolul sa ma dezlantui si sa expun cam ce le-as face eu la TOTI "oamenii politici" din tara asta.....si vechi si noi (plus celor citeva mii de slugoi, activisti, pupatori in c_r...sau cum vreti sa-i numiti), ca-s toti o apa si-un pamint !!!
Un popor care permite inchiderea spitalelor iar cele inca functionale sunt majoritatea enclave pline de surse de infectie, care incurajeaza construirea a zeci de mii de biserici in detrimentul educatiei, al culturii, al stiintei, care ridica maneaua la rang de arta si-si lasa valorile sa moara-n mizerie, care ingaduie golirea padurilor noastre, etc & etc, cred ca-si merita soarta. Totusi e bine ca o anumita factiune se trezeste incet-incet. Sa vedem si limita "trezirii", ca deh, suntem obisnuiti sa ne multumim cu victorii mici si razboiul il cistiga tot EI, cei care invirt si subjuga tara asta de ZECI de ani.....sau mai bine zis SUTE !!!...gresesc cumva ??!!
Cu regret o spun, asta e imaginea care caracterizeaza, din pacate, o semnificativa parte a acestei natii....