APSHD scrie:
Din informatiile pe care le am in urma Memoriului depus de noi Ministerul a retrimis O.M. inapoi la ANPA
Nea Ben , nu crezi ca este cazul sa se ocupe de ape , de pescuit , paza , etc , acele asociatii care sunt capabile ? Care au cu ce , cu cine ? Nu cred ca asociatile care momentan au un pix , o mapa si o masina (in comodat , evident
) , eventual un angajat cu 1/4 norma sunt prea credibile. Cum vor reusi sa-si indeplineasca chestiile pe care si le asuma prin contract , daca li se va atribui ceva ? Chestii pe care si le doresc si pescarii , paza , populari , ecologizari ,etc. Eu consider ca este timpul sa se inceapa si cernerea asociatiilor , cele serioase sa supravietuiasca si sa se implice , iar cele de 2 bani , ar fi cazul sa cam dispara. Noua pe la Alba ne-a ajuns pana peste cap epopeea popesciana , poate e timpul sa trecem la lucruri serioasa. Iar concurenta , dupa mine , duce pe planeta asta la progres. Nu cred ca este cazul sa ne lamentam peste tot "cine face plan de management" , "cine are masini de patrulare" , cine are personal de p[aza autorizat" , etc. Unii au. Si vor sa-l folosesca. Evident , o competitie , chiar daca este super necesara , nu va multumi niciodata ambele parti. La fel ca si o licitatie , insa varianta asta ar lovi tare rau in buzunarul pescarului. Cum crezi ca ar trebui sa se faca atribuirea , in mod comunist , egal tuturor , sau am trecut la un capitalism particularizat si trebuie sa existe o competitie intre asociatii ?
Nu ma refer in toata tirada neaparat la asociatia ta , vorbesc la modul general. Te ruga lumea pe aici sa transparentizezi memoriul ala , sa stie fiecare ce ati solicitat , poate unii sprijina , poate unii critica... De ce nu-l faci public ?
In rest , sa auzim de bine.