pivo scrie:
Degeaba te simti lezat Cristi! Asta ne este natia si de aici si realizarile noastre ca natiune in mai toate domeniile: 0!!! De ce? Pentru ca noi ne muscam de cur unii pe altii in loc sa-i muscam pe aia cu care ne batem. E problema ta ce crezi insa pot sa-ti spun un singur lucru: Ungurii trebuiau sa posteze si ei criteriile pe care s-au impartit locurile ramase libere (63) la celelalte natiuni care participa. Si spun asta deoarece noi romanii, am fost intotdeauna in numar mare acolo si le-am bagat o caruta de bani in buzunare si organizatorilor si pensiunilor si restaurantelor.... iar asta ar fi trebuit sa fie un criteriu important si sa primim mai multe locuri. Vorbim de oameni care s-au inscris inca din luna ianuarie nu de acum 2 zile(desi era aceeasi chestie).
Cat despre cine are si cine nu are coaie.... asta trebuie demonstrat. iar daca aveai ceva sa-mi spui, puteai sa-mi dai un telefon sau sa-mi spui cand ne intalneam. Nu credeam ca intre noi se pune problema discutiilor pe forum.... dar asta este....
Inca o data repet! Ungurii au pus pe site-ul hogaszklub.eu criteriile de inscriere, voi nu ati fost informati aici pe forum! Asta nu mai este vina lor! Restul de 63 de oameni vor fi din afara circuitului campionatului national, iar ei au acordat un numarul egal sau mai putin egal participantilor din afara acelui circuit (Ungaria, Serbia, Romania, Slovacia, si mai cine stie ce tara)!
Stiu ca nu vorbiti limba, dar exista google translate si puteti urmari postarile.
Daca nu intelegeti nici acum unde s-a facut greseala, imi pare rau... Mai clar de atat nu am cum sa fiu
)))