Degeaba ca nu va putem convinge...AM mai spus-o, el pescuieste dupa specimene, adica dupa pesti mari, nu dupa peste mic, in regim de concurs. Asa cum ati vazut el este la un pescuit "de relaxare" sa zicem. Pescuieste lent si precis pentru ca nu este in concurs si din cate stiu el nici nu prea concureaza, asa ca, din start avem doua discutii separate, 1. pescuitul practicat de Bowler si 2 pescuitul in regim de concurs. Ceea ce foloseste el este Terre de Rivierre, dupa culoarea deschisa. Spune ca este ceea ce folosesc ei pe rauri, dar dupa culoare poate fi un fel de Argile Humide parca, si care este aproximativ aceeasi cluaore cu Terre de Somme dar mai grea. Terre de Rivierre este negru.
Nu stiu de ce nu siteaza nada, este pur si simplu alegerea lui, se vede clar cum strange nada, adica tare pentru a lucra numai jos. Sunt niste principii care se aplica in general la babusca si au in vedere in principal sortarea ei in functie de dimensiune.
Dar am cam divagat...Subiectul era pescuitul intre ape...asa ca bagati...
P.S. Ascultati atenti ce spune acolo Bowler. In mare parte va explica modul in care se poate prinde babusca mare. Ceea ce spune el acolo in 15 minute eu am invatat intr-un an de pescuit intensiv la babusca...si tot eu sunt mai castigat...
Din pacate nu vorbeste prea mult despre pescuitul babustii intre ape...aici ai putea vorbi un pic Alex despre cum ai pescuit atunci la concursul acela dintre Cluj-Turda-Salaj...a fost bine ce ai facut, adica a fost o varianta de abordare a babustei intre ape...