Salut! Am incercat din rasputeri sa fac un concurs cum multi ar fi vrut sa vada si in care toti participantii sa fie multumiti. Din pacate oamenii sunt asa cum sunt si se razgandesc de la o clipa la alta si renunta la participare din varii motive. Unii dintre voi ma cunosc, iar altii nu, dar nu cred ca acest lucru este un impediment in a participa la acest concurs. Eu va pot spune ca sunt un om de cuvant si daca am zis ca acest concurs se va desfasura, asa va fi. Eu va astept pe toti care vreti sa participati sau sa ne cunoastem duminica pe balta Ben unde voi tine concursul cu cati oameni vor fi prezenti acolo la ora 6 dimineata. Tot atunci vom stabili in functie de nr. de participanti tot ceea ce tine de partea de desfasurare a concursului sau ce premii se vor acorda. In concluzie, concursul se va desfasura duminica dupa regulamentul de pescuit postat la inceput, iar taxa de 175 lei se va achita pe balta la efectuarea prezentei. Va astept cu drag pe toti cei care s-au inscris pana acum sau cei care vor sa vina direct pe balta, iar daca mai sunt nelamuriri va rog sa nu ezitati sa ma sunati sau sa postati aici pe forum.
|