Adrian Todericiu scrie:
doresc sa fac o precizare... afirm cu responsabilitate ca pescuia cu o lanseta... dar in permanenta lanseta pe care o recupera pana sa o lanseze pe cealalta o avea in apa... si intradevar, am fost martor cand a prins peste cu amandoua... a doua era langa mal, dar in apa.... insa pestele a fost eliberat... sa nu se supere pe mine cel vizat... dar asa a fost....!!!
Iti multumesc Adrian pentru precizare si sper ca lumea a inteles ca intradevar s-a incalcat regulamentul si nucum incearca unii de fiecare data sa se eschiveze pe varii motive. De aceea este un regulament facut si trebuie respectat si fara sa se supere nimeni pe mine, dar dupa tragerea la sorti partea tehnica se cam fusereste pe motivca TOTI AU MAI PARTICIPAT SI PARTICIPA LA CONCURSSURI SI CUNOSC REGULAMENTELE, dar iata ca s-a mai demonstrat inca o data contrariul si OAMENI CARE PARTICIPA DES LA CONCURSURI SI TEORETIC AR TREBUI SA CUNOASCA CEEA CE INSEAMNA UN REGULAMENT SI RESPECTAREA LUI TOTUSI NU O FAC.
- Sergiu care participa des la concursuri stie sau ar trebui sa stie ca nu ai voie ca si cap de sector sa pescuiesti in imediata apropiere a malului (se considera anvataj), iaracest lucru l-au sesiat concurentii de pe malul opus lui si au fost promti si m-au sunat imediat si arbitru s-a deplasat la el si a primit primul avertisment. Tot Sergiu a scris intrun mesaj anterior ca nu a fost fairplay din partea unor concurenti sa pescuiasca cu momeli mai mari decat limita admisa in concurs de 12 mm trecuta clar in regulament, dar nu m-a anuntat nici pe mine si nici pe arbitru despre aceasta incalcare a regulamentului si a precizat doar aici pe forum in mesajul respectiv dupa o zi de la incheierea concursului.
- Horia ar fi trebuit sa stie ca nu are ce cauta cu doua bete in apa chiar si fara momeala pe unul dintre ele.
- Gabi ar fi trebuit sa imi aduca la cunostiinta faptul ca s-a incalcat regulamentul chiar imediat dupa ce a remarcat acest lucru si nu la efectuarea cantaririi capturilor, mai ales acum cand am inteles din cele spuse de Adrian ca aceasta incalcare a fost una permanenta pe perioada desfasurarii celor 8 ore de concurs.