karka scrie:
Pana acum am tinut-o in mana pe aia de pastrav de la SERT (am dat link mai sus) si e super ok. E usoara ca un fulg. Dar SERT-ul zice ca e de pastrav... nu inteleg de ce si ma seaca ca importatorul roman nu e consecvent in ceea ce priveste specificatiile producatorului. Oricum nu inteleg cum dai cu ea la pastrav... poate e e o lanseta de spin supradimensionata...
Sper ca pana la urma sa imi iau ceva relativ ok si sa nu o rup la prima iesire. Cat despre fizica atomica... macar cateva capitole tot sunt, pana o sa invat sa fac monturi si sa lansez cum trebuie si unde trebuie, pentru ca nu am niciun prieten pescar de match, asa ca o sa trebuiasca sa invat totul de unul singur pe balta.
Fericirea cea mai mare o sa fie atunci cand nu o sa ma mai duc pe balta cu o padure de lansete si sa nu prind nimic, ci am sa ma duc doar cu un bat, o trusa mica cu ce-mi trebuie pentru monturi si niste nada.
)
S-ar putea chiar sa fie un bat pentru pastrav, prin alte tari se pescuieste pastravul la pluta. Sunt o groaza de clipuri si filme in care poti vedea monturi si tehnici. Cum sa sondezi adancimea, cum sa faci o montura care sa nu se incurce
, cum sa intepi, sa nadesti si alte alea. Pana iti iei lanseta poti sa tragi niste filme ca " How to Float Fish with Matt Hayes "