T-FORCE scrie:
SALUTARI SI LA MULTI ANI !
Vreau sa fim corecti cu cei care au participat in fiecare an(multumindu-le pe aceasta cale) si pt aceasta va aduc la cunostinta ca , au prioritate in inscriere .Voi verifica lista de anul trecut , cu cei care se inscriu mereu si nu vin , obligandu-ne mereu sa facem standuri mai mici si nu in ultimul rand sa muncim in plus si sa dam peste cap toata pregatirea ......dupa care o sa-i pun pe lista de asteptare . Cred ca asa este cel mai corect pt toata lumea.Nu vom fi lacomi pt ca nu asta urmarim si o sa ne oprim la 60 de concurenti care vor confirma inca odata cu o luna inaintea concursului . O sa fac standuri mai mari astfel incat sa fie spatiu destul pt drill, iar produsele ,cupele si celelalte amanunte care fac concursul placut or sa fie oferite din toata inima ,de calitate si fara zgarcenie !!!;))
SARBATORI FERICITE !!
Ok, atunci redenumiti concursul in "invitational trabucco pro feeder" si gata. Verificati si listele din alti ani, pentru ca anul trecut a trebuit sa ma retrag din cauza nuntii verisoarei mele de care uitasem... Dar acum 2 ani am participat, ba chiar am facut si un 2 pe sector in mansa 2. Si sincer sa fiu nu mi se pare corect sa fiu scos din lista, mai ales ca am reusit sa ma inscriu intre primii 60. si subscriu celor scrise mai sus, adaugati un cont pentru plata taxei si primii 60 care achita sa participe, achit maine daca maine puneti contul.