Catalin Filip scrie:
BRFeeder scrie:
In Romania toata lumea e invatat sa cumpere de gratis tot.
In magazine si in link-ul tau e 378 mulineta eu am scris 380 negociabil, daca negociezi produsul automat nu il mai cumperi la pretul din magazin calitatea fiind identica pt ca produsul e nou, deci printr-o matematica simpla il cumperi la pret mai mic decat in magazin.
Am incercat sa fiu cat se poate de diplomat, dar vad ca tot tu esti ofensat.
Pretul in link este 374,38 nu 378. Sper ca cei care vor sa cumpere o astfel de mulineta sa se adreseze unui magazin care o vinde si mai ieftin, care ofera si garantie exact din ziua in care pleaca mulineta din magazin si care mai ofera si transport gratuit.
Sper ca fiecare sa cashte ochii bine si sa evite astfel de vanzatori, care din punctul meu de vedere fac putina bisnita acum p-aci.
DECI....POSIBILI CUMPARATORI, LUATI DIN MAGAZIN ACEEASI MULINETA CU GARANTIE , CU TRANSPORT GRATUIT SI MAI IEFTINA!!!Daca omul atat vrea pe ea, atat cere! Daca vrea cineva sa dea acesti bani e bine, daca nu, nu! Exista o lege a cererii si ofertei in economia de piata. Poate sa ceara si 500euro pe mulineta daca vrea, nu poti tu sa-i impui cat sa ceara. Daca se gaseste careva sa plateasca acesti bani, norocul lui, daca nu, va scadea pretul.