vlad bv scrie:
VA ROG CITITI MESAJUL MEU !!!!!Buna seara prieteni pescari ! Am nevoie de un ajutor din aprtea voastra !! Ma bazez pe voi 100 % !! Stiu ca sunteti niste oameni foarte buni si credca cineva din toti 50 de participanti ar putea sa ma ajute . Ideea e ca imi doresc extraordinar de mult sa particip si sa fac si podium nu ca anul trecut
Exista o mica problema . Eu sunt din brasov si joi imi duc echipamentul la Sanpaul . Cazare cred ca la Ocland o sa am si daca este cineva singur in masina sau mai are spatiu pentru o husa o galeata si scaunul meu sa ma ajute cu transportul doar de la cazare pana la balta cat tine concursul as fii cel mai recunoscator din lume !!!6 km sunt . Fac cinste cu ce doreste fiecare : tuica . o masa un vin orice !! Bani fara probleme ! atat va intreb : daca ma poate ajuta cineva cu mai mult spatiu in masina . indiferent cum o fii . pot sa pun sculele si in mai multe masini . ideea este ca sa fac cumva sa particip este tot ce imi doresc !!!! Am grija cu o cinste buna buna!! va rog frumos sa scrieti aici !!! daomne ajuta si sper sa fie cineva ca nu stiu daca pot sa car pe jos 7 km di la 5 toate sculele prin padurea aia . Cu stima va salut si va foarte multumesc ! Vlad tintarean !!!! Doamne ajuta sa ne vedem toti !!!
Inca nu srtiu unde m-a cazat Adi Suciu , dar daca suntem si noi la Ocland , nu ar fi o problema. Insa daca a rezervat in alta parte , nu stiu...