martinov george scrie:
Am inteles de la un fan de-al meu si un vesnic sustinator Predoi Dan , ca ati amanat concursul pt sfarsitul lunii Iulie. Daca se confirma si mai sunt locuri ma inscriu si eu ( Martinov George), daca aveti nevoie si de o poza cu mine puteti apela la bunavointa domnului Predoi sa va imprumute tabloul ce il are cu mine deasupra patului de acasa. Multumesc anticipat !!!
Da' de unde ai auzit tu ca s-a amanat concursul? Ca oficial nu s-a postat nimic desi mai sunt 4 zile.... dar de fapt asta e modelul mai nou la noi. Se hotaraste amanarea concursului, nu se posteaza nimic, apoi se posteaza ceva inainte de noua data stabilita! Ca doar asa este normal nu? E obligatia participantilor sa se intereseze daca se amana concursul nicidecum a organizatorilor sa anunte.
E foarte normal sa amani data unui asemenea concurs datorita conditiilor meteo si a calitatii apei insa normal ar fi sa se anunte din timp. Personal m-am retras de la acest concurs deoarece la data la care era fixat concursul nu eram in oras. Poate la noua data fixata as fi si mi-as dori sa particip.