Salut, vând cele două bețe din titlu pentru că nu le mai folosesc.
1. Drennan Acolyte Distance 3,90
Ca o scurtă descriere pot spune că este un băț excepțional care a meritat așteptarea. Din octombrie 2017 îl urmăream pe Allan Scotthorne cum testa diferite variante până să ajungă la acesta. L-am cumpărat in toamna anului 2018. Bățul este într-o stare impecabilă, nici o zgărietură sau vreun defect.
- Ca distanță am dat pe lac 117 metri în clips, măsurat pe bețe de distanță (distance sticks). Nu am scăpat nici un ciortan sau caras. Am rămas plăcut surprins de cum amortizează - Pe râu mi-a lucrat superb cu coș de 120 de grame. Nu am avut nevoie de un cosuleț mai greu dar sigur poate mai mult. Stă perfect în curent, am folosit doar vârful de 4 oz. - Cotor lung, inele mari, foarte ușor, perfect pentru situațiile descrise de mai sus.
Detalii tehnice: - Blank cu diametru redus, greutate: 240 grame - Acțiune progresivă, ținută excelentă în curent. - Mandrina Fuji, Inele de cea mai buna calitate, Cotor de plută - Acțiune Full Antilock, amortizare perfectă - Constructie din 3 bucati, Lungime transport: 165 cm - Varfuri : 3, 4 si 5 oz Carbon
2. Drennan MatchPro Super Feeder 3,66
- Bățul meu preferat de râu, l-am pescuit un sezon si jumătate cu coșuri cuprinse intre 50-125 de grame. Duce maxim 140-150 dar au fost foarte rare situațiile. - Ținută excelentă în curent, acțiune progresivă (așa l-am simțit eu, deși pe site scrie de vârf). La prima impresie mi s-a părut foarte rigid....până în momentul în care a început morunașul sa tragă si nu mi-a venit să cred cum amortizează. - Vârfuri de 2oz sticlă, 3oz si 4oz carbon
Am dat cu el și la ciortan pe lac undeva în 70 de metri, dar tot pe râu consider că este mai potrivit.
Detali tehnice: - Blank ranforsat cu banda de Carbon de 3mm, revenire rapidă după lansare, ținută excelentă în curent. - Mandrina fuji, inele SIC, cotor de plută - Lungime de transport : 185cm, din 2 segmente egale.
Prețuri Prețul de achiziție pentru Acolyte Distance a fost de 1150 de ron, iar cel de vânzare este de 1000 de ron. Prețul de achiziție pentru Super Feeder a fost de 695 de ron, iar cel de vânzare este de 500 de ron.
Pentru predare personală Giurgiu/București se mai scade 50 de ron din preț. Expediez oriunde prin Fan Curier, cei 50 de ron reprezintă achiziția tubului de transport si costul curierului. Plata se poate face atât prin ramburs cât si prin transfer bancar.
Contact: Telefon 0730 231 846 (am si whatsapp, raspund foarte repede) Facebook Tiberiu Constantin.
Toți cei care au cumpărat de la mine au fost foarte mulțumiți, am grijă de sculele mele.
Cu stimă
Fişiere ataşate: |
acolyte distance.jpg [ 98.8 KiB | Vizualizat de 4870 ori ]
|
acolyte distance lac.jpg [ 58.7 KiB | Vizualizat de 4870 ori ]
|
super feeder.jpg [ 99.94 KiB | Vizualizat de 4870 ori ]
|
|