Pescuit Stationar

Acum este 26 Noi 2024, 21:39

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 64 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA SACEL EDITIA I-16 MAI DESFASURARE
MesajScris: 17 Mai 2010, 21:26 
Neconectat

raspund eu ca-s mai bou...ca tot deauna ;) ...uniii...si nu putini s-au plans de ...NOVAci...cica sunt c-am multi :roll: :roll: ...desi copilul nu a fost afectat de fenomen ;) ...recunosc ca pe standul din dreapta...l-au nenorocit...si salturi la un metru inaltime :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 18 Mai 2010, 09:51 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
;) ...uniii...si nu putini s-au plans de ...NOVAci...cica sunt c-am multi :roll: :roll: ...desi copilul nu a fost afectat de fenomen ;) ...recunosc ca pe standul din dreapta...l-au nenorocit...si salturi la un metru inaltime :roll: :roll:

Fitofagul ramas din toamna, dupa navod, este singer si novac, dar de marime mica, in jur de 1 kg.

Si asa va ramine pina la toamna. Dar a deranjat asa de mult ?! Eu spun din noiembrie 2009, ce peste este si va fi in SACEL 4. Nu am auzit inca pe nimeni ridicind obiectii la fitofagul mai mic.

Michel D., adm.balti.

Sus

MesajScris: 18 Mai 2010, 11:37 
Neconectat
Moderator global

Fitofagul mare sau mic incurca ;) lucru pe care vi l-am spus si la intalnirea din iarna, dar nu este singura pista care are fitofag.

Sus

Subiectul mesajului: CUPA SACEL EDITIA I-16 MAI DESFASURARE
MesajScris: 18 Mai 2010, 15:02 
Neconectat

Incurca poate, dar nu toata lumea s-a plins !?

Cum stau lucrurile de fapt ?

Sus

MesajScris: 18 Mai 2010, 15:48 
Neconectat

salut:)
pune cineva toate pozele? sau de la cine sa le iau?

Sus

MesajScris: 18 Mai 2010, 17:46 
Neconectat

Fitofag este mult si mare , am avut prins 1 de 2,5 kg si 6 rupturi de linie , fire 0,14 Super Elit (Trabucco) . :oops: :oops: :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 18 Mai 2010, 18:28 
Neconectat

fitofagul este un peste care nu puncteaza in competitii.....mai mult decat atat daca e sa ai ''norocul'' ca fitofagul sa se instaleze pe vadul tau de pescuit, de multe ori poti compromite total rezultatul acelei manse(va vorbnesc dintr-o experienta nu mai veche de doua saptamani). in orice caz e clar ca mai mult incurca.... eu v-as sugera (sper sa nu se supere nimeni) ca pe viitor pista sa fie populata cu cat mai multe bucati de crap de pana intr-un kilogram....;)..... ;)
:roll: :roll: :? :shock: :D

Sus

MesajScris: 18 Mai 2010, 19:18 
Neconectat

andreas scrie:
Fitofag este mult si mare , am avut prins 1 de 2,5 kg si 6 rupturi de linie , fire 0,14 Super Elit (Trabucco) . :oops: :oops: :oops: :oops:

Schimba firul :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului: CUPA SACEL EDITIA I-16 MAI DESFASURARE
MesajScris: 18 Mai 2010, 19:33 
Neconectat

Daca fitofagul meu a crescut asa de mare (?) se poate remedia foarte usor necazul.

Tragem un navod sau doua si scoatem dihaniile care va deranjeaza. Este O.K. asa ?

Si asta o pot face cind dorim. La apa mare (deci fara sa scad nivelul apei, lansind navodul mare, de 250 m, din doua barci).

Sipoate doriti mai mult ciortan ? Si asta se poate aranja. Dar sa fie un aviz fundamentat, nu vorbe in vint. Iau in considerare doar lucruri si sfaturi intemeiate, realiste si realizabile. Sper ca unii dintre D-voastra ati inceput sa ma cunoasteti !!!

Michel D., adm.balti.

Sus

MesajScris: 18 Mai 2010, 19:56 
Neconectat
Moderator global

Daca este posibil , fara a deranja si rani ceilalti pesti , rareste fitofagul cat de mult se poate. Despre crapi , ar mai intra , dar nu multi.Cel mai important din punctul meu de vedere este sa aduci umplutura , pe ambele maluri , asternuta frumos(in linie dreapta) si ridicat nivelul apei.Trebuie curatata iarba din standuri , dar daca faci asta acum strici icrele , mai poate astepta pana eclozeaza puietul... Concluzie :
-fitofag scos , dar cu atentie , sa nu ranesti restul pestilor;
-malurile indreptate , scoase golfurile existente;
-adusa umplutura , pentru a putea ridica inca 25-50 cm nivelul apei;
-inierbat standurile;
-gard fascine la apa , pentru protectia malului si pentru a obtine o linie dreapta;
-continuarea popularii cu ciortan si caras , dar nu excesiv , este in momentul acesta o densitate aproape ok;
Cresterea nivelului apei este necesara si datorita faptului ca vine vara , pestele din juvelnice nefiind in apa integral , risca sa moara.
Cam atat. ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 64 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]