....am vrut sa intervin sapt asta mai devreme dar am fost retinut la pat
acum sunt bine iaca:
Spre surprinderea mea am fost invitat la doripesco sa ma intalnesc cu JAN VAN SCHENDEL capitanul echipei Olandei sa stau de vb cu el si poate reusesc sa scriu vreo 2 - 3 articole.DA DA DA JAN VAN SCHENDEL in Romania pe Doripesco invitat de Csabi Maver la o partida de crap la match si la feeder in calitate de consultant al nadelor VDE.
Jan a reusit in putinele ore cat a putut pescui sa prinda aprox 100 kg de crap de dimensiuni mici si mari.
In prima zi a pescuit la match in zona sectorului E si ca sa nu mai spunem ca nu mai este peste de talie mica,a prins crap intre 1 si 2 kg,nu stiu daca au fost 3-4 bucati mai rasarite.
Langa el a venit si un german Stefan Posselt - unul din promotorii nadei Mosella actual consultant al nadelor CArpZoom.Si acesta a pescuit la match dar cu o montura mult mai grea decat a lui Jan si cre ca a prins cativa mai rasariti.
Ce vreau sa va spun este ca in sect B s au postat 2 echipe de crap de la MAVERCRAP care impreuna in 24 ore au prins aprox.100 pesti totalizand aprox 1000 kg numai 24 ore.
Vroiam doar sa va spun ca peste este inca pe Doripesco atat de talie mica cat si mare.
Maine primesc si cateva poze sa confirme cele de mai sus.
......ahhhh era sa uit
COSMIN BROLA - PREZENT