[quote="hoglet"]Salutare!! Pe bune, eu nu va înțeleg !! Rezistent, jmeker, frumos , etc și doar 250 lei. Plm, un plic de carlige de 10/15 lei , o pluta buna pleacă de la 15 lei și tu vrei sa dai pe un scaun care sa fie și nou max 250 lei... In ce an trăiești ?! După ce reguli îți trăiești viața ?! Un bun pe care l folosești vreo 5/ 10 ani este apreciat de către tine doar la 250 lei?![/quote]
Salutare Hoglet, Vad ca ai mai facut niste completari "Rezistent, jmeker, frumos" la anuntul meu la care cred ca exagerezi ! Nu era nevoie! In al doilea rand daca cineva vrea sa oferteze ceva poate sa o faca indiferent de bugetul oferit de mine, si da exista posibilitatea ca poate mai suplimentez daca eu ( "la viata care o traiesc dupa regulile mele ") voi considera ca se merita. Daca tu afirmi mai sus ca am "pretentii" prea mari la ceea ce am cerut , eu te contrazic! Eu nu am facut altceva decat sa mentionez conditiile mele pentru a achizitiona acest scaun, care poate sa fie si sh si in stare foarte buna si nu neaaparat nou! Sau poate tu vrei sa-mi faci o oferta si nu stii cum sa-mi spui! O fi pretul prea mare si la "pretentiile" mele te voi dezamagi!! O sa mai astept , nu mi-am pierdut rabdarea inca!
|