Ma bag si eu aici, ca sa nu mai deschid un topic nou si sper sa nu va suparati pe mine.
In sfarsit am avut un pic de timp liber...3 ore in care am mers la pescuit.
Lacul ales a fost Rediu iar pestele vizat babusca.
Am pescuit cam 2,5 ore din care 1,5 la match si o o racu varga fixa de 4 metri.
La match am pescuit cu linie principala de 0.12, forfac de 0.08, carlig Drennan Fine Match nr 18, pluta Serie Walter de 6 grame cu un lest de 0.28g pe fir deasupra antirasucitorului.
La varga am pescuit cu fir de 0.10 forfac de 0.08 carlig Sensas 3540 nr. 22 si pluta AF de 0.5 cu lest rasfirat, 0.4 g grupat si 0.1 g alica de contact.
Ideea zilei era sa testez o nada proprie, dar din lipsa de timp am decis sa probez noua nada
Benzar Mix Vanilie. Astfel am folosit un kilogram din aceasta nada amestecata cu cativa pinky. La inceput ma folosit o nada subumectata pentru match, apoi in ultima ora am supraumectat-o (supa) pentru a o folosi pe varga de 4 metri.
Rezultatele au fost mai mult decat multumitoare, chiar excelente, avand in vedere conditiile meteo.
Si cateva poze...
In actiune...
Nada...
Captura pentru 2,5 ore
Partida de azi a fost peste asteptari, iar nada s-a comportat excelent atat sub umectata cat si supraumectata, dar nu este o nada ce se preteaza doar pestilor mici, datorita granulatiei poate fi folosita fara probelem atunci cand pestele vizat este de talie medie/mare cum ar fi carasul, crapul, etc.
P.S. Abea astept sa apara in magazine varianta pentru oblete...Deja am in minte un amestec...doua...