Am postat cu ceva timp in urma, citeva cuvinte despre un aranjament de cazare avantajoasa. Revenim, pentru comoditate:
Pentru toti pescarii de pe Sacel 4 - cazare si masa ieftina
Am angajat, la cererea pescarilor de stationar, pentru sezonul 2010 cazare si masa la preturi foarte-foarte bune:
- 10 camere cu 3 paturi, baie, TV, situate la parter, masina fiind parcata in fata - 20 euro pe camera
- 10 camere cu 4 paturi si 2 camerte cu 2 paturi, baie, situate la etaj, parcare pazita - 20 euro pe camera
Pretul este pentru o noapte de cazare, pe camera (nu pe persoana) si este contractat de vineri seara, simbata pina duminica dimineata, valabil numai cu rezervare si pe baza tichetului de pescuit.
- micul dejun costa 1.5 euro pe persoana - masa de seara costa 3 euro pe persoana (2 feluri) Calitate buna, totul foarte proaspat, local cu dever de trafic mai intens.
Distanta de balta: 4 km. Camerele arata rezonabil. (relatat la pret, mai mult decit bine).
Am discutat cu pensiuni ce ofera cazare cu mai multe stele, dar vorbim de alti bani ! Distanta: 5 sau 7 km.
Ce este nou, de atunci si pina acum:
- pe malul lacului 3, deci la aprox. 150 de m. de pista nr.2 de stationar, sunt amplasate, de citeva zile, 2 cabane, direct pe malul apei, care au capacitatea de 4 locuri x 2 si care costa 50 de lei / cabana. - mai sunt alte 3 cabane, tot pe lacul 3, dar acelea sunt mai departe si deci mai improprii scopului nostru in cauza. - avem un apartament de 3* la sediu fermei, si care este dotat in decenta, (sufragerie, baie, dormitor) ce poate gazdui 2-3 persoane si care costa 50 lei/zi.
Dar avind in vedere ca acestea vor fi cam solicitate in sezon, rog rezervati din timp.
Michel D., adm.balti.
|