GIGI scrie:
Am aflat ca s-a prins foarte bine dumineca la concursul TATA SI FIU tinut la Doripesco ,binenteles au pris cei care au stiut ,dar cantitati mari ,ceva la 100 kg in 6 ore ...
Poate nici Dl. Mateescu nu a stiut la Trabucco in mansa II, nici Brola nici ... poate nu o sa stie nici la Maver
1. Fitofag este inca foarte mult. Daca se pune vantul, pentru concurentii aflati cu vantul in fata slaba sanse sa prinda vreun crap, poate la match in larg, dar si asta functie de cat de puternic este vantul (si curentii);
2. Pe sectoarele unde se va prinde crap vor avea succes anumite standuri, functie de adancimi si structuri (si evident, pescari) - v. Google Earth;
3. La un concurs de crap anul acesta pe Doripesco s-au prins crapi in jurul mediei de 10 kg. Daca se lasa jos o buna parte din greutate (la match), se incarca carligul, se prind in 5 ore 5 crapi, 50 kg. peste - se castiga sectorul. Nu stiu cat este de permis
insa se practica;
4. Sunt curios cati vor avea pana in 17 l de nada
Daca cineva spune ca pescuieste la match la min.50m distanta, 5 ore si ii ajunge 2-3 kg. de nada
Cred da intrebarea se pune altfel: cati vor avea sub. 20 l de nada????
5. Este interesant sa vedem daca pescari buni de crapi (stationar) vor confirma la acest concurs.