Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 09:41

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Lotul RO in Spania - nasolie...
MesajScris: 30 Iun 2010, 21:23 
Neconectat

bogdanpesc scrie:
@ radu
nu intra in polemici, cu cine nu cunosti

si voi maimutoilor ,ce asteptati? invitatie speciala?
BAGATI
si la bine si la rau ,sunt alaturi de voi...detailati fir cu fir...in special treaba aia cu logistica,poate se aude undeva sau poate la anu fara logistica e de preferat sa stam acasa :?:

Tocma' am iesit dintr-o "sedinta" cu Baltag (sedinta cu bere si seminte!) care ne-a cam explicat ce si cum...dar nu vreau sa-i stric placerea sa va scrie chiar el... oricum..extrem de interesant!
Pe de alta parte..(aia cu alergatorii!) ma ofer eu voluntar pentru la anu' si car si cateva sute de kile de rame cu mine ca am auzit ca erau 35 de euro kila pe malul baltii!!!... cu vreo 200 de kile imi iau si eu rube Daiwa!!!

Sus

MesajScris: 30 Iun 2010, 21:28 
Neconectat

bogdanpesc scrie:
@ radu
nu intra in polemici, cu cine nu cunosti

si voi maimutoilor ,ce asteptati? invitatie speciala?
BAGATI
si la bine si la rau ,sunt alaturi de voi...detailati fir cu fir...in special treaba aia cu logistica,poate se aude undeva sau poate la anu fara logistica e de preferat sa stam acasa :?:

ce te bagi ma?te mananca gingia? HAHAHA :lol: :twisted: :mrgreen: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Iul 2010, 11:50 
Neconectat

pina nu merem la un campionat 5 in stand si macar 10 pe mal nu facem nimic ...o sa venim cum plecam de fiecare data ! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Iul 2010, 12:02 
Neconectat

Ai dreptate Florin, dar cine isi permite sa mearga la un mondial pe spinarea lui, sa faca spatele in ziua de azi??

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 01 Iul 2010, 12:40 
Neconectat

Intradevar Maty si Florin au dreptate...fara macar un om in spate nu poti face rezultate...ce inseamna asta...
cazare 40e x 8/nopti =320e
transport = 300e/cu bani astia poti zbura oriunde in europa
mancare 20e/zi x 8 zile = 160e(mai din brisca :mrgreen: )
Total 780e impartit la 5 oameni =156e!!!!! de caciula ;)
Eu ma tot mir :roll: ...cata mai sunt dispusi baietii astia sa-si cheltuie banii de pomana...cand pentru o suma derizorie...si un om bine ales...au rezolvat o parte din probleme :roll:

Sus

MesajScris: 01 Iul 2010, 13:45 
Neconectat

Ma bucur Tica ca ai avut curajul ( oricum nu aveai de ales ) ca ai intrat in gura lupului cu fruntea sus. Ma bucur de asemenea ca nu ai decazut dupa prima mansa. Ori poate la noi romanii sutul in fund este saltul inainte. I-mi amintesc de echipa energo la campionat in franta la Niort. In prima zi dezastru ca apoi sa renaste si sa recupereze puncte serioase. In cea ce priveste logistica la echipele romanesti lasa intotdeauna de dorit.Daca cei pe care ii reprezinti si-ar da un pic macar interesul ar fi gasit sponsori si pentru echipa de logistica. Dar daca nu se duc ei mu-i intereseaza.
Orice comentariu rautacios la adresa baietilor ce au fost la mondiale nu-si au rostul avand in vedere ca englezii au spus dupa prima mansa ca rezultatul se datoreaza 50% echipei din spate.
Atunci no coment !
Pana una alta bine a-ti venit acasa si pregatiti-va pentru viitoarele competitii !

Sus

MesajScris: 01 Iul 2010, 13:51 
Neconectat

la 160 de euro de caciula eu mi-as fi permis sa merg...dar nu avea nimeni nevoie de mine. Sunt de acord cu domnul Andrei, orice sut in fund e un pas inainte. Anul viitor va fi mai bine, pana una alta sa fim bucurosi ca cineva ne reprezinta...Felicitari baietilor!!!

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 01 Iul 2010, 16:26 
Neconectat

RaduDan scrie:
la 160 de euro de caciula eu mi-as fi permis sa merg...dar nu avea nimeni nevoie de mine. Sunt de acord cu domnul Andrei, orice sut in fund e un pas inainte. Anul viitor va fi mai bine, pana una alta sa fim bucurosi ca cineva ne reprezinta...Felicitari baietilor!!!

sti care este problema? am devenit imuni la suturile in fund HAHAHA :twisted: :lol: :lol: asa ca in loc sa facem pasi inainte ne alegem doar cu vanatai si bataturi la dos :twisted: .......... cat cu partea "fericirii" ca ne reprezinta cineva nu este chiar asa... una este sa te reprezinte cineva care iase in prima jumatete a clasamentului si alta este sa fii ciuca batailor si bucuria alte tari ca au ciomagit in sfarsit ei pe cineva :oops:

in rest ramane cum am stabilit..... fire namolite ! :oops: :mrgreen: :twisted: ;)

Sus

MesajScris: 01 Iul 2010, 20:43 
Neconectat
Moderator global

Mai avem o chestie urata de lamurit.Partea cu ceea ce inseamna "ECHIPA". Ati chiar fost o echipa , sau ati fost un grup de 5 pescari? Si sa fiu porc in continuare , mai intreb ceva...mai bine tac...

Sus

MesajScris: 01 Iul 2010, 22:27 
Neconectat

:)
:lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]