Naspa spuneti... ?!
Citeva interpelari mai sus, puteti citi urmatoarele:LuciP scrie:
diego scrie:
Hm...standul nr. 4....asa imi amintesc ca la recentul concurs Apullum in mansa a doua am stat akolo...am prins aprox. 5100 gr(locu 2 pe sector).Na decideti dvs. daca standul respectiv e slab sau nu.Mai adaug ca la standul nr. 3 s-a prins aprox 4700 gr. si standul 5 aprox. 1600 gr....deci
Ca o idee generala pentru ce'i care nu au fost si sunt curiosi sa stie una alta...
Am pescuit si eu dupa mansa a doua pe celebrul stand 4. am prins foarte bine zic io, la un moment dat am prins 7 crapi peste juma de kil' consecutiv. Cred ca se poate prinde peste pe orice stand doar ca trebuie cautat. Intr'un final inspre ultima ora ajunge si pe zona nadita.
Pestele raspundea foarte bine la vierme colat.Nu trebuia pescuit teribil de precis. Ideea principala era sa prinzi constant asa cum a facut in Vladutz in mansa a III-a. Cand nu era loc de crap se putea prinde caras la rama.
Cum sa interepretam acum, cele afirmate ? Cine are dreptate ?Michel D., adm.balti.
Eu am afirmat la masa festiva U22, ca in toamna vom afla adevarul. Vom scade apa si atunci taina standului 4 se va lamuri.
Subiect inchis pina in toamna.
Multumim pentru interesul manifestat.