Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 09:48

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Lotul RO in Spania - nasolie...
MesajScris: 06 Iul 2010, 18:42 
Neconectat
Moderator global

Vera , este vorba de crapi.Fiecare a scapat crap , chiar si englezii.Insa aia cate o bucata maxim , in timp ce ai nostri...Obletii au completat pentru unii la capitolul strategie primele 20-30 minute... ;)

Sus

MesajScris: 07 Iul 2010, 04:52 
Neconectat

alintudose scrie:
Vera , este vorba de crapi.Fiecare a scapat crap , chiar si englezii.Insa aia cate o bucata maxim , in timp ce ai nostri...Obletii au completat pentru unii la capitolul strategie primele 20-30 minute... ;)

Da . Corect. Dar a contat nu ?

Eu am o vorba : indiferent unde pescuiesti ( la ce nivel) , daca bota de alun prinde mai bine , atunci foloseste-o. Degeaba stai ca prostu pe Rubi si pescuiesti elegant daca nu ai ce cantarii la sfarsitul mansei !!!! :P

Sus

MesajScris: 07 Iul 2010, 22:40 
Neconectat

E foarte adevarat ceea ce spuneti D-na Vera !
O mare greseala este iarasi punerea intereselor personale ale unor patroni de ..."carpodroame" inaintea intereselor Lotului National, prin insistenta cu care cele mai mari concursuri interne (private) se organizeaza aproape exclusiv pe asemenea piste (exceptie Cupa Profi Mix cu pista de la Varsolt).
Cred ca nu tocmai intamplator finala "B" si "A" a fost organizat uneori pe ape curgatoare, canale sau baraje de acumulare!
Vedeti? Campionatele Mondiale sau Europene cauta sa scoata in evidenta adevaratii pescari de competitie, cei care stiu nu numai sa prinda crapi in crescatorii, ci sa prinda pesti intr-o apa salbatica, in mediul lor natural.
De aceea va spun, ca ar trebui sa avem un "lot national largit", cu un staff tehnic angajat cu contract, pe o anumita perioada de timp, cu un program de pregatire bine stabilit si intins pe perioada unui ciclu complet de pregatire intre doua campionate mondiale consecutive.
Uitati-va la oricare ramura de sport doriti si veti vedea cateva lucruri asemanatoare. Asta inseamna un Management Sportiv Performant. Noi ne multumim deocamdata cu foarte putin si ne bucuram ca putem participa. In acest context intr-adevar orice loc urcat in clasamentul pe natiuni, e pentru noi o mare realizare!

Sus

MesajScris: 31 Iul 2010, 20:26 
Neconectat

In sfarsit vine si momentul adevarului pestru Seniori(sa nu zica copiii, ca numai ei, sunt maziliti...si 'ai mari -periati).
Deci... cum au pescuit Campionii Mondiali in Spania-Merida:
Au fost prezenti cu o saptamana inainte de cea oficial si au pescuit in afara pistei...au inteles ca...cheia erau doar 3 specii de pesti crap...somnu pitic...obletele mare.
In prima zi de practica oficiala au testat...doi au pescuit doar la oblete(Will a facut 8,5kg oblete)...doi au pescuit la rbs. si match(alternat)...iar ultimi 2 doar la rbs.
A doua zi au prins chiar mai multi crapi decat in prima zi...ceea ce a facut ca setarea sculelor si a nazii sa fie destul de clare.
Pentru rbs. plute de 1g si 1,5g...cu 0,20mm fir principal si 016-0,18mm la carligele Kamasan Animal Spades nr. 14.Plumbajul principal ta cca 60cm de carlig cu 2 plumbi de contact marimea Nr.8...elastic Hydro Alb.
Pentru oblete...care sa prins pe undeva pe la 8m...o pluta simpla dreapta de 0,2g si cu alicele grupate...struna scurta de 8-10cm elastic de nr.3-4 puse pe top 2
NADAAAAA...pentru rbs. 2 de Sensas Gialla cu 2 de Fine Monture crap si o punga de terre de rivierre....iar pentru obleti 2 de Surface amestecat cu 1/2 cutie Tracix rosu.
Nada vie compusa din 1,5 l vierme(cea mai mare parte colat cu pietris si 100ml mort pentru bulgarii de-nceput) apoi 0,5l rame tocate si 0,5 l fuilli cu larve.
Urmeaza continuarea...pauza de o tigare si un pahar de vin(sa-mi revin)...ca a obosit traducatoru('lua-mi-ar aia care s-au antrenat ...barzoiul ...la tranta) :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 01 Aug 2010, 08:15 
Neconectat
Moderator global

ticairlandezu scrie:
In sfarsit vine si momentul adevarului pestru Seniori(sa nu zica copiii, ca numai ei, sunt maziliti...si 'ai mari -periati).
Deci... cum au pescuit Campionii Mondiali in Spania-Merida:
Au fost prezenti cu o saptamana inainte de cea oficial si au pescuit in afara pistei...au inteles ca...cheia erau doar 3 specii de pesti crap...somnu pitic...obletele mare.
In prima zi de practica oficiala au testat...doi au pescuit doar la oblete(Will a facut 8,5kg oblete)...doi au pescuit la rbs. si match(alternat)...iar ultimi 2 doar la rbs.
A doua zi au prins chiar mai multi crapi decat in prima zi...ceea ce a facut ca setarea sculelor si a nazii sa fie destul de clare.
Pentru rbs. plute de 1g si 1,5g...cu 0,20mm fir principal si 016-0,18mm la carligele Kamasan Animal Spades nr. 14.Plumbajul principal ta cca 60cm de carlig cu 2 plumbi de contact marimea Nr.8...elastic Hydro Alb.
Pentru oblete...care sa prins pe undeva pe la 8m...o pluta simpla dreapta de 0,2g si cu alicele grupate...struna scurta de 8-10cm elastic de nr.3-4 puse pe top 2
NADAAAAA...pentru rbs. 2 de Sensas Gialla cu 2 de Fine Monture crap si o punga de terre de rivierre....iar pentru obleti 2 de Surface amestecat cu 1/2 cutie Tracix rosu.
Nada vie compusa din 1,5 l vierme(cea mai mare parte colat cu pietris si 100ml mort pentru bulgarii de-nceput) apoi 0,5l rame tocate si 0,5 l fuilli cu larve.
Urmeaza continuarea...pauza de o tigare si un pahar de vin(sa-mi revin)...ca a obosit traducatoru('lua-mi-ar aia care s-au antrenat ...barzoiul ...la tranta) :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Asa -i zice vrabiutei pe acolo??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 02 Aug 2010, 12:27 
Neconectat

Aline,tu vezi-ti de PL500-le tau...ca de abia l-ai primit cadou :twisted: :twisted: ...desi nu cred ca a mai ramas mare lucru din el...poate doar o biata PY86(lampa cea mai micuta, daca bine-mi aduc eu aminte) :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 02 Aug 2010, 20:15 
Neconectat
Moderator global

Lasa-l sa se laude , are doar o dioda amarata... Si aia arsa... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 19:11 
Neconectat
Moderator global

Aici , irlandezule !!! Baga!!! :mrgreen:

Sus

MesajScris: 06 Aug 2010, 18:11 
Neconectat

Micutu-le ,stai ca mi-am adus aminte ;) ...esti dator la Vlad cu 160 lei...conform intelegerii!!!! ;) :twisted: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 06 Aug 2010, 18:24 
Neconectat
Moderator global

L-ai batut pe Raison s-au ce? :roll: :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]