Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 11:37

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: FINALA NATIONALA SENIOARE & TINERET SACEL 4
MesajScris: 13 Aug 2010, 05:37 
Neconectat

Din pacate am lipsit. Am plecat din tara.
Si m-am intors miercuri, fortuit sa-mi intrerup vacanta.

Citesc cu bucurie tot ce-ati scris. Despre felul cum ati pescuit, despre peste si pista.

Vera (singura pina acum), s-a incumetet sa scrie citeva si despre felul cum vede , in acest moment, pista 4 Sacel :

Stiu ca domnul Dalacu asteapta parerea noastra despre pista, de aceea o sa scriu parerea mea despre ea!
Pista Sacel 4 , o pista grea , are peste dar nu suficient, trebuie scos fitofagul, trebuie indreptate malurile ( atat pe lungime cat si pe inaltime. Asa cred ca v-a fi o pista egala pt toata lumea !

Foarte corect. Sunt lucrurile care fac parte din proiect si dintr-un motiv sau altul, nu am reusit sa le finalizez pina acum.Afirmatiile sunt juste si dovedesc tinuta demna a vorbitorului.

Indata ce este posibil, ma voi apuca de treaba. Poate reusesc in timp scurt. Pestele se poate aduce imediat dupa 15 august. Vad ca s-a racit putin. Sapatul se poate demara, cit timp nu ploua.

Michel D., adm.balti.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4

Ora este UTC [ DST ]