Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 12:55

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Multe multumiri si nu numai
MesajScris: 14 Aug 2010, 15:26 
Neconectat

Avand in vedere multitudinea de concursuri de pescuit desfasurate in decursul unui an m-am hotarat sa deschid acest topic in care fiecare dintre concurenti sa-si spuna punctul de vedere asupra organizarii unui concurs de pescuit . Doresc ca cei care se vor simti lezati de unele critici aduse sa o ia ca atare si sa caute ca pe viitor sa corecteze diferitele nereguli sau imperfectiuni.

MULTE MULTUMIRI aduc organizarii concursului faza Nationala la categoria Sperante , domnului Poiana-vicepresedinte AJVPS-Sibiu , dl-ului Mares Alex. , pentru conditiile oferite pe pista si pentru buna organizare si desfasurare a acestui concurs cu ajutorul implicit a patronului complexului de balti Sacel.
Revin cu aceste multumiri pentru un concurs parca mai frumos iesit , domnilor mai sus mentionati,dl Poiana si dl Mares, pentru desfasurarea concursul faza nationala Senioare+ Sperante fete prin care au vrut sa demonstreze ca primul concurs nu a fost o imtamplare, facand din aceasta finala a fetelor sa fie un etalon de desfasurare a concursurilor de pescuit. Nu in ultimul rand echipa Mehedinti aduce multumiri si doamnei Veronica Ispas pentru implicarea unor sponsori in acest concurs , directorului Sacel 4 ce s-a aflat langa concurenti , si doamnei Mares care si-a ajutat sotul intr-un mod exemplar.
NOTA 10 judetului SIBIU

Sus

Subiectul mesajului: Re: Multe multumiri si nu numai
MesajScris: 14 Aug 2010, 21:23 
Neconectat

Multumim domnule Alexici.Ne bucuram ca v-ati simtit bine pe meleagurile noastre si desigur va asteptam cu placere si mare drag din nou.
Asa cum am mai spuso am vrut sa iasa totul bine si toata lumea sa fie multumita.
Ne bucuram ca primim numai semnale pozitive, dar cu siguranta daca exista si negative le primim ptr a invata din greseli.
Multumim inca odata tuturor [ptr aprecieri.
Cu prietenie Alex Mares

Sus

MesajScris: 15 Aug 2010, 20:24 
Neconectat

multumesc doamnei veronica ispas pentru palinca oferita la finala B ........fara ea cred ca ma calificam :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (glumeam )

ps. as vrea 1 2 litri de licoare ca aia :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o

Sus

MesajScris: 16 Aug 2010, 10:02 
Neconectat

greere scrie:
multumesc doamnei veronica ispas pentru palinca oferita la finala B ........fara ea cred ca ma calificam :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (glumeam )

ps. as vrea 1 2 litri de licoare ca aia :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o

Daca tu pentru o gura de palinca imi multumesti ...fetele pentru ce si cate au primit la finala o sa-mi faca statuie :P ;) :P

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC [ DST ]