popescu stefan scrie:
Poiana Doru scrie:
Nu vreau sa contesc calitatile pescarilor din federatia asta , dar puteti arunca o privire pe cantitatile prinse de senioare la finala lor pe balta de la sacel .
Cu tot respectul, domnul Poiana, dar
federatia asta este pana acum singura din Romania, legal constituita si care face ceva pentru membrii ei. O pot confirma cei pe care ii reprezinta. Faptul ca toti pescarii de competitie din AGVPSR dau navala la o competitie organizata de FNPSR spune totul despre modul cum sunt tratati de cei care ar trebui sa se ocupe de ei. Sunt convins ca dupa aceasta competitie nu se vor mai intoarce inapoi. Cat despre doamnele care reprezinta AGVPSR, ma intreb daca se pot gasi cei 5000 EURO/persoana pentru a putea participa la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Daca aveti nevoie, puteti apela.
fara a intra in polemici , dar cand vad atata nesimtire din partea unuia nu ma pot abtine.
Stimate domn pe un site o mana de pescari au facut o populare din banii lor.Te laudai ca si aici ca daca o vor face si vor da factura federatia le va da banii, in speta dvs.Au postat si poze si filmulete si factura si nici in ziua de azi nu ati reusit sa dati 10 mil.Oare mai aveti tupeul sa vorbiti de 5.000 euro de om?!!!!!Dar va cunosc de 5 ani.Jucati numai la cacealma.Nu stiu cine va mai crede.
Referitor la pescarii de competitie stai linistit ca oamenii vin la concurs nu conteaza ca e organizat de agv , firma privata sau stiti cum va spun federatia lu peste prajit.
Sa ne spuneti ce ati facut ptr membrii pescari ai fnpsr din Sibiu.Va spun eu le-ati luat cu 10 lei mai putin,ati impartit banii cu magazinele unde va vindeti permisele si ATAT.
Numai bine.
PS:scuzele mele ptr toti pescarii de aici dar nu ma puteam abtine la inca o cacealma si minciuna grosolana a unui....