ma abat putin de la subiect...
In partea a doua a "How to feeder fish with Matt Hayes", Matt pescuieste cu cosulet pt viermi, in care punea viermi si boabe de canepa. ar merge combinatia asta si la noi? (scobar, clean, mreana)
eu ma gandesc ca ar fi mai indicat o nada care sa contina multi viermi, pt capacitatea de atractie a nadei, tinand cont ca raurile noastre nu tin asa pesti (multi si mari
) ca cele din anglia.
as incerca o nadire cu bulgari in aval si cosulet pt viermi, intro partida de pescuit cu feederul.
oare cum as avea cele mai bune rezultate?
si inca o intrebare as mai avea...legata de pamantul in nada. merita pus, intrun pescuit cu feederul?
am fost prima data la pescuit pe mures cu 2 kg de maver cavedano barbo si 1/2 kg de ttx, 1/2l viermi, o conserva porumb. mi-a ajuns lejer la o zi de pescuit. daca mai puneam pamant, imi ramanea. varianta la care ma gandesc, daca o inmultesc cu pamant, ar fi indicat sa arunc niste bulgari pt inceput, o nadire grea, eventual si pe parcurs...
oricum, fara nadirea prealabila, doar la nada din cosulet, pestii au raspuns destul de repede, si am prins foarte bine, as spune, la prima partida pe rau din cariera
subliniez, ma intereseaza informatii legate de pescuitul la feeder.