nutzu_z scrie:
...Aline, ceea ce postezi este parerea mea, o aberatie. Cum draq stai tu sa te gandesti ca exista atatia bani, disponibili pentru acest concurs, incat sa iei toate larvele din Ro si din tarile invecinate????? Adi a fost la mine azi si la tel a primit info ca sunt larve la budapesta. Plus ca poti lua din Ucraina si Polonia.Totul e sa stii de unde... Aaaaaa, ca nu se cunosc filierele, asta e altceva! Iar daca cei din Buc au fost contactati prima data de altii decat voi, asta nu inseamna ca e monopol. Pentru suma potrivita, cei din Buc ar culege larve si la ora concursului. Problema e ca sunt putine din cauza lipsei de locatii si a apei calde...
In Hu sunt 3 filiere , iar la 2 s-au terminat subit , dupa o comanda preliminara din partea noastra... Una nu mai respunde la tel...
Din Polonia , trebuie(pt noi cel putin) comanda minima de 10 KILE !!! , ceea ce este oricum cam mult...
Mai sunt si in Madagascar , dar alea sunt albastre si nu cred ca merg la noi...
Acum , despre mitici , stiu ca se gasesc greu , cele care se gasesc se duc evident la cei cu care au relatii contractuale ample...Toata cantitatea. Oricum , sti si tu nutzule prea bine cum stau treburile astea , nu are rost sa comentam.
Cine este firma aia??? Cauta Benzarica draga pe google...
Totusi , cine va castiga chiar se va simti maret cand 75% din concurenti nu au larve de carlig? Dar asta este , sanatosi sa fim.