Pescuit Stationar

Acum este 26 Noi 2024, 07:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala Echipe - PRETUL SUCCESULUI
MesajScris: 30 Aug 2010, 20:20 
Neconectat

zsolt scrie:
Salut Aline!
Vreau sa postezi numele firmei care vrea sa castige cu orice pret!Mersi!

TRABUCCO :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 20:28 
Neconectat

Nitu V scrie:
@ alintudose
-sa impui tehnica dintr-o mansa [ la mondiale cum este?].
- sa tii 3 manse de concurs ca sa elimini bugetarii [ mondialele cate au?] si pe altii care nu pot lipsi atat de la job.
-sa tii finale dupa finale in vest .
- sa repeti lovitura de la 11 m pana inscrii .
sunt aceleasi practici iar rezultatele se vad numai cu zoom. :lol:

cu totul de acord pana la un punct,domnule nitu cand a fost ultima fina A in vestul tarii?sa va enumar finalele din ultimii 10 ani sa vedeti unde s-au tinut?ati vazut pe cineva sa se planga de finala de la arad?vreti sa va reiau ce sa scris la ultimele 5 finale ..de piste ma refer..?problema e alta domnule niti
1-nu intereseaza pe nimeni de noi
2-noi mergem la concursuri de placere..de ce ?nu avem posibilitati ca echipele mari sa aiba pescari angajati la o firma sa se ocupe doar de pescuit..eu personal ma simt prieten cu pescarii nu pescar...pescari sunt ce-i de pe podium de la mondiale nu noi.

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 20:34 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
...Aline, ceea ce postezi este parerea mea, o aberatie. Cum draq stai tu sa te gandesti ca exista atatia bani, disponibili pentru acest concurs, incat sa iei toate larvele din Ro si din tarile invecinate????? Adi a fost la mine azi si la tel a primit info ca sunt larve la budapesta. Plus ca poti lua din Ucraina si Polonia.Totul e sa stii de unde... Aaaaaa, ca nu se cunosc filierele, asta e altceva! Iar daca cei din Buc au fost contactati prima data de altii decat voi, asta nu inseamna ca e monopol. Pentru suma potrivita, cei din Buc ar culege larve si la ora concursului. Problema e ca sunt putine din cauza lipsei de locatii si a apei calde...

acu seara m-au anuntat baietii ca la telefonul la nu mai raspunde nimeni .......subit ..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 20:35 
Neconectat

Tudor Bodocan scrie:
zsolt scrie:
Salut Aline!

TRABUCCO :lol: :lol: :lol: :lol:

Mersi Tudore,esti domn! ;)

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 20:40 
Neconectat

ai ce tare...imi place deja ...mai un pic si incepe bataia....vedeti ce bine e sa stii din start ca mergi in excursie cum merge petrisor cu ekipa sensas.......noi vom fi cei mai iubiti ca nu o sa suparam pe nimneni :D nici pe tine tudose tati nici pe tine.

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 20:45 
Neconectat

uite larva nu e larva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hai sa le interzicem , daca tot nu se gasesc :lol: :lol: :lol:
pina la urma i mi fac firma de colectat larve; am auzit ca unii au licitat 250ron/350g larva
-da cineva mai mult??? :mrgreen:

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 20:48 
Neconectat
Moderator global

Vrei sa-l angajezi pe Lupei sau cum? :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 20:49 
Neconectat

zsolt scrie:
Salut Aline!

auzi eu daca as stii ca castig te-as inchide 3 zile in skoda ta aia noua si ti-as arunca cate un paket de sticsuri pe zi...chiar daca dupa aia ma omori dar mor fericit ma...asta cu tine...cu rancu simplu niste ciocolax...100 grame nu mai mult si sta 2 zile pe bara...cu pami..un bilet la mare in turcia si va da papucii...ramane mati,zsolti ..oros..na iei 3 poate sa concureze...defapt nu il trimit si pe zolti cu pami ca astia sunt nedespartiti...deci ai inteles ma? :roll:

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 21:13 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
...Aline, ceea ce postezi este parerea mea, o aberatie. Cum draq stai tu sa te gandesti ca exista atatia bani, disponibili pentru acest concurs, incat sa iei toate larvele din Ro si din tarile invecinate????? Adi a fost la mine azi si la tel a primit info ca sunt larve la budapesta. Plus ca poti lua din Ucraina si Polonia.Totul e sa stii de unde... Aaaaaa, ca nu se cunosc filierele, asta e altceva! Iar daca cei din Buc au fost contactati prima data de altii decat voi, asta nu inseamna ca e monopol. Pentru suma potrivita, cei din Buc ar culege larve si la ora concursului. Problema e ca sunt putine din cauza lipsei de locatii si a apei calde...

In Hu sunt 3 filiere , iar la 2 s-au terminat subit , dupa o comanda preliminara din partea noastra... Una nu mai respunde la tel...
Din Polonia , trebuie(pt noi cel putin) comanda minima de 10 KILE !!! , ceea ce este oricum cam mult...
Mai sunt si in Madagascar , dar alea sunt albastre si nu cred ca merg la noi...
Acum , despre mitici , stiu ca se gasesc greu , cele care se gasesc se duc evident la cei cu care au relatii contractuale ample...Toata cantitatea. Oricum , sti si tu nutzule prea bine cum stau treburile astea , nu are rost sa comentam.
Cine este firma aia??? Cauta Benzarica draga pe google... ;)
Totusi , cine va castiga chiar se va simti maret cand 75% din concurenti nu au larve de carlig? Dar asta este , sanatosi sa fim.

Sus

MesajScris: 31 Aug 2010, 05:04 
Neconectat

Mai baieti, voi sunteti mai rai ca muierile! Razboiul asta pisicologic :twisted: este ceva bun inainte de finala??? Nu de alta dar sa stim si noi fetele ! ;) Si mai ziceti ca noi fetele suntem rele !!!!! :oops: :oops:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC [ DST ]