Nitu V scrie:
@ alintudose
-sa impui tehnica dintr-o mansa [ la mondiale cum este?].
- sa tii 3 manse de concurs ca sa elimini bugetarii [ mondialele cate au?] si pe altii care nu pot lipsi atat de la job.
-sa tii finale dupa finale in vest .
- sa repeti lovitura de la 11 m pana inscrii .
sunt aceleasi practici iar rezultatele se vad numai cu zoom.
- a impune manse tematice la noi in tara mi se pare cea mai mare prostie, de aceea eu nu prea am tragere de inima sa ma implic in aceste concursuri.
- Prin Ungaria sunt mai multe manse din cate stiu, asa ca sa nu dramatizam, ca sa nu mai spun ca englezii au un sistem competitional super lung si dificil, plus echipe, plus concursuri pe bani gramada eliminatorii, etc.
- Finalele se tin in functie de subiectivismul unora si de modul in care isi permite o asociatie sa suporte cheltuielile organizarii unui concurs, dar si de numarul de pescari de competitie implicati in asociatie de exemplu anul acesta la Taut unde pescari ca domnul Petrisor sunt sigur ca s-a zbatut pentru a duce o finala acolo, sau anul trecut domnul Georgescu s-a zbatut pentru Slatina, sau domana Veronica pentru Varsolt...Dar probabil trebuie tinut cont si de provenienta majoritatii competitiorilor, care asa cum am vazut anul acesta, aproximativ 10 erau din judetul Bihor, multi din vest si centru si cativa din Moldova...
- Nu stiu despre ce este vorba...