CAMPIONIII CAMPIONII OLE OLE OLE !!!!!!!!!!!!!!!:p
FELICITARI LUI BENZAR SUFLETUL ECHIPEI FARA DE CARE NU SE POATE NE-A AJUTAT FOARTE MULT IN FIECARE ZI PE FIECARE ,FELICITARI JOLTI(NR 1 CRIXUS :d) ,MATY,ATTI,TIBI ATI FOST SUPER TOTI NOTA 10 :p .CU ECHIPA ACTUALA DIN PACATE NU AVEM ADVERSAR IN ROMANIA DEOCAMDATA
FELICITARI ECHIPEI SENSAS SI ECHIPEI SIBIULUI, BV TINERETUL :p
Doamne cate prostii am citit si ma refer in special la cei de la Trabucco , nu prea imi place sa comentez dar simt nevoia sa o
fac de data asta si sa spun cu toata convingerea ca nimeni din Ungaria si nici din Romania nu v-a bagat bete in roate sa nu aveti larve.NIMENI!!!
Si iara nimeni nu-i obligat sa va dea voua larve, nici in prima si nici in ultima mansa .Cum v-ati cules voi si nu vi-a cerut nimeni asa avea toata lumea pretentii sa nu cera .ii normal nu ca de aia ii concurs.Sa dai larve la cineva in concurs ii ca si cum i-ai da glont la adversar sa traga dupa tine .Uneori se cauta anumiti vinovati fara sa se uite in gradina proprie la ce greseli face.
Fara sa fiu rau si stiu ca imi voi atrage multe antipatii dupa acest mesaj ,dar si cu larve mai sus de locul 3 nu aveati nici o snasa sa ajungeti .Poate ma insel dar asta e parerea mea deocamdata anul acesta .