lupei nelutu scrie:
Stai linistit ca daca mai erau inca 30 de pescari care sa nadeasca ca si in concurs prindeai cel mult 3-4 kg.
Cand esti singur pe balta este cu totul altceva.
Cum nu se poate mai adevarat!!!..exemplu personal: la Varsolt la finala B am fost cam stingher la antrenament...am pescuit dupa toate regulile concursului si am luat peste 40 de kile (eu as zice chiar 50 de kile! doua galeti de nada pline rase...d'aci si povestile organizatorilor cu aia care au carat peste cu galeata!!), caras si platica mare. Platica am eliberat-o iar carasul a fost cel care s-a mancat la masa comuna organizata la Broscarie... A doua zi, in prima mansa, am tras exact locul pe care m-am antrenat!!!..Bucurie maxima!!!.. ma vedeam deja in finala A!!!...am pescuit exact la fel ca si in ziua precedenta,dar cu vecini ca Suciu si Orosz care au nadit pe undeva pe la mijlocul baltii unde eu nici vorba sa pot ajunge cu prastiile mele si cu plutele de maxim 12grame pe care le aveam, n-am facut altceva toata mansa decat sa ma uit la pluta nemiscata a rubesianului si sa-mi duc toata captura in causul palmei : 100grame (o babusca si un salau, ambii cat degetul!!!)....