Mai ce dragalasi sunteti... dupa cum bine scrieti , TOTI ati dat larve in ULTIMA mansa. Nu asta este problema , am stiut ce trebuie facut din prima zi , dar atunci s-a pescuit cu cadavrele ramase dupa congelare.Si s-a vazut.
PORCUSOR , nu mie mi-ai dat larve , uratule , altui membru trabuccos , dar tot nu te mai iubesc...eventual din cand in cand...
Singurul de la care..... dar nu mai conteaza , probabil cu larve ne bateam la locul 2 , asa , in poza cu campionii sa atasati si cate 2-3 larve pe medalii.
Oricum , nu mai conteaza , vina nu poate fi aruncata pe nimeni , caci nici eu nu cred ca va dadeam mai multe daca aveam...
Deci fiti fericiti ca ati profitat de conjunctura.
In incheiere , totusi , transferurile alea nu aveau scopul sa distruga o echipa , pentru ca alta sa treaca in locul ei? Oare?
Dar aici va las , nu are rost sa continuam polemica , ca tot nu vreti sa pricepeti. Ati castigat SI fiindca ati avut o mansa for , cu larve.Oricum , ati fi castigat si daca aveau toti. Uratilor. Ce poze sa mai vedeti?
Bagati pozele.Filmele.Daca nu mai sunt , faceti-le o statuie , cu cate o larva in mana.Dar fiecare in mana cu larva celuilalt!