Pescuit Stationar

Acum este 26 Noi 2024, 18:43

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE -3-4-5 SEPTEMBRIE
MesajScris: 13 Sep 2010, 19:02 
Neconectat
Moderator global

pami scrie:
Ok Tudose ai dreptate ;)
Atat te pot asigura ca la anul iara o furati si il voi ruga pe Benzar sa concureze sa nu am ai ce sa-mi bagi de vina
:P
Bagati pozeleeeee :)))

Nu stiu daca-si va asuma riscul sa accepte... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Acum , bagati filmarile !!! :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 14 Sep 2010, 05:48 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
OOOaaaauuuu,ce tare,la anu vin si eu...sa ma uit mah!!!!...stati nu sariti asa!!!...da cine-i, in poza a 3-ia(de sus in jos)...ganditorul de la "Hamangia"...sau vre-un excursionist :o :lol: :lol: ...mah...daca-i Turcu...il vreau eu...din asta ori fac pescar ...ori ma las eu... de pescuit...pregatestete Adriane...ca esti de transfer... ;) ;) ;) ;)

Eu sunt doar in prima poza, ce-i drept eram putin ganditor dar nu de la Hamangia.. :D ....cat despre transfer eu nu stiu nimic, daca nu ma mai vor cei de la Top Mix, atunci asta e......P.S. cred ca sunt cel putin un pic mai ordonat decat cel din foto cu confuzia..... ;)

Sus

MesajScris: 14 Sep 2010, 11:45 
Neconectat

Eu iara nu stiu de ce simt un iz de complex in mesajele tale . ;)
Baga videoclipul!!! :D

Sus

MesajScris: 14 Sep 2010, 19:16 
Neconectat
Moderator global

Nu simti bine.De fapt ce simti ? Esti sigur ca simti tu sau ti se spune ce sa simti? ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Aici este loc de analiza...
Baga (sau scoate) filmul! Oare ce-ti ca mai spune sa postezi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Constiinta si simturile... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 14 Sep 2010, 19:41 
Neconectat

alintudose scrie:
Nu simti bine.De fapt ce simti ? Esti sigur ca simti tu sau ti se spune ce sa simti? ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Aici este loc de analiza...
Baga (sau scoate) filmul! Oare ce-ti ca mai spune sa postezi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Constiinta si simturile... :mrgreen:

salutare tuturor eu acum am venit din concediu si vreau sa-ti spun ceva nenea tudose...DE MINE DE CE NU SCRII CA TI-AM DAT LARVE IN ULTIMA MANSA :cry: PE MINE DE CE NU MA LAUZI :cry: NU MA MAI IUBESTI..NO NU-I BAI .... :cry:

Sus

MesajScris: 14 Sep 2010, 20:18 
Neconectat

Dar de Puiu de ce nu scrie? cine i-a dat larve ultima mansa ? :D Nu scrie numa ce nu trebuie.
La Energo exista constiinta si respect intre toti menbrii echipei , dar la alte echipe lipseste cu desavarsire la unii ;)
Baga poza de final cu podiumul!!! :D

Sus

MesajScris: 14 Sep 2010, 20:35 
Neconectat

1 in legatura de transferuri : ni sa propus inca inainte de finala de anul trecut sa concuram pt energo nici decum dupa ce am iesit campioni cu bihoru'
transferuri sau facut nu numai la energo!!!!!!!!
2 larve de carlig dupa cate am auzit au cam avut toate echipele mai importante in fiecare zi!!!
nu trebuia sa ai o tona doar cateva fire sa prionzi 3-4 pesti!!
3 parerea mea daca aveati mai multe zile de antrenament sigur puteati iesi mai sus in clasament nici decum din cauza larvelor
vati prins din prima zi ce e de facut??
in fine......
pacat ca se ajunge la asemenea discutii fara rost :( :( :( :(

Sus

MesajScris: 15 Sep 2010, 18:41 
Neconectat
Moderator global

Mai ce dragalasi sunteti... dupa cum bine scrieti , TOTI ati dat larve in ULTIMA mansa. Nu asta este problema , am stiut ce trebuie facut din prima zi , dar atunci s-a pescuit cu cadavrele ramase dupa congelare.Si s-a vazut.
PORCUSOR , nu mie mi-ai dat larve , uratule , altui membru trabuccos , dar tot nu te mai iubesc...eventual din cand in cand...
Singurul de la care..... dar nu mai conteaza , probabil cu larve ne bateam la locul 2 , asa , in poza cu campionii sa atasati si cate 2-3 larve pe medalii. ;) Oricum , nu mai conteaza , vina nu poate fi aruncata pe nimeni , caci nici eu nu cred ca va dadeam mai multe daca aveam... ;) Deci fiti fericiti ca ati profitat de conjunctura.
In incheiere , totusi , transferurile alea nu aveau scopul sa distruga o echipa , pentru ca alta sa treaca in locul ei? Oare? ;) ;) ;)
Dar aici va las , nu are rost sa continuam polemica , ca tot nu vreti sa pricepeti. Ati castigat SI fiindca ati avut o mansa for , cu larve.Oricum , ati fi castigat si daca aveau toti. Uratilor. Ce poze sa mai vedeti?
Bagati pozele.Filmele.Daca nu mai sunt , faceti-le o statuie , cu cate o larva in mana.Dar fiecare in mana cu larva celuilalt! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 15 Sep 2010, 20:25 
Neconectat

Mah.pu....lache...Alin...ma lasi sa vb free(liber,fara restrictii)(in limitele bunului simt)bine-nteles...si promit sa fiu SOIM :o :o :o ..al patriei :lol: :lol: in continuare....

Sus

MesajScris: 16 Sep 2010, 08:28 
Neconectat

Mda cat de cat echidistant cu mici derapaje :D
Eu am terminat de comentat acest subiect, parerile is impartite si degeaba ne chinuim sa ne facem unii pe altii sa intelegem ;)
Nu mai bagati pozele.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  Următorul

Ora este UTC [ DST ]