Nutzule , am impresia ca si la voi , undeva intre poduri , se practica astfel de carnagiu , mai ales pe timp de iarna
...am cumva dreptate ? Si mai ales ca toti stiti ce se intimpla si nu face nimeni nimic . Inclusiv cei care ar trebui , prin lege , sa stopeze acest fenomen , pescuitul "de sacosa" ( sau mai bine zis "de sac" ) . Deci , daca scormonim bine , nu cred ca Moldova e campioana la braconaj ! Fenomenul e generalizat la nivel de tara , la absolut tot ce se poate prinde si cu ce se poate prinde ! Nu stiu daca poate fi vreo zona decretata campioana in acest sens . Am citit si urmarit subiectul tragediei scobarului in zona voastra inclusiv pe un alt forum si adevarat , chiar este vorba de carnagiu
Vrei sa-ti dau linkul ?...dar sigur cred ca mai intri si tu pe acolo . Chestia ca toti aratam cu degetul , aici pe forumuri , ( prin reviste sau la TV cam rar...) dar nimeni nu face NIMIC !!!! Si asta e valabil peste tot , Moldova , Banat , Ardeal , etc.. Deci nu exista un singur campion la braconaj ci TOTI suntem campioni la ...stat degeaba ( a se citi "nepasare" ) .
P.S. nu e o replica ci pur parere personala !