Eu citesc (mai mult) si postez (mai putin) pe mai toate forumurile legate de pescuit... e destul de interesant sa vezi lucruri noi (nu neaparat legate de pescuit!!), sa asisiti la polemici mergand de la bun-simt, ironie fina si ajungand cateodata la jigniri grosolane si la prostie... Nu stiu de ce, dar ma distreaza teribil sa urmaresc genul asta de dispute!
Am observat deasemenea ca, din ce in ce mai des, faptul ca nu esti de acord cu cineva intr-o problema e considerat ca un afront personal ba chiar ca o jignire (chiar daca ai fost extrem de politicos in exprimarea parerii tale!) si omul in cauza se simte dator sa-ti traga vreo 2-3 suturi in cur drept corectie. Si cum suturile in cur produc usturimi (mai ales de la varsta de 50 de ani incolo-deh! probleme de prostata!!!) disputa escaladeaza spre categoria zigodactile cu manifestari noi, nebanuite si netratabile a bolii numite psitacoza... (aci' Tudose are expertiza de necontestat in domeniul penelor colorate- mai ales cele din jurul unui anume orificiu!!!
).
E clar ca pescarii (ca si vanatorii dealtfel!!) sunt o categorie mai aparte destul de greu de inteles... dar de fapt asta este tot farmecul!! ..multe lucruri insa trebuie luate ca atare lasand intelegerea pe plan secundar...
Asa se explica si titlul raspunsului meu: este de fapt un indemn incurajator al profesorului meu de sport din liceu adresat colegelor de clasa in scopul de a le ameliora performantele la cros!!!
In concluzie: scrie fiecare ce vrea si pe unde vrea ( Tudose are dreptate!) daca are curajul s-o faca fara sa se ascunda in anonimat (aci Suciu are si el dreptate!)...
Adica nu cred ca Micutu' va suspenda de pe forumul asta pe unul care posteaza un anunt matrimonial (off-topic) de genul:
" Tanar pescar de spinning, brunet si cu stare materiala stabila - casa si masina, caut tanara pescarita de stationar pentru relatie serioasa de lunga durata si nu numai...."