Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 22:10

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 128 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA ROSIOARA-EXTREMA
MesajScris: 09 Noi 2010, 19:00 
Neconectat
Moderator global

pandrei scrie:
Daca enumar eu retetele atunci iarasi ma ataca Gibonu cu balena neagra esuata ce mangaie un catel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

Care gibon , ala care are interzis sa inoate pe spate in locuri publice ca sperie copii??? :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 09 Noi 2010, 19:04 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
alintudose scrie:
pandrei scrie:
Daca tot veni vorba putem da si ceva de mancare ca doar suntem o casa care se respecta :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Oricum , ca la restaurant. Cine comanda , ala plateste. Adica Petrisor nababul ! :lol: :lol: :lol: Sau chebabul... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nu ai bani si vrei sa-ti platesc eu mai fitoplantonule? :ugeek: pentru tine am ma si daca manc eu pita cu sare pun bani si ma strang sa-ti iau un sniteeeelll cu cartofi sa nu zici ca sunt nesimtit..treaca de la mine..dovada ma fraiere de simpatie fata de tine ...tu numa ma distrugi din vorbe si faci misto de puloverul meu roz..si vorbrsti urat de mine...boule.

Pai ca sa te insori dracului o data si tu , ar trebui sa mananci numai sarea... Si putina bere calduta , la stalp! Adevarul ca ai avut cel mai misto pulover , nu stiu de ce fugeau fatutele alea care-incotro... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nu stiau ce-i frumos , sau credeau ca ai alte preferinte si-si pierd timpul... :lol: :lol: :lol: :lol:
Boule. Daca nu vi la Andrei , sa vezi urari atunci , pentru 3 ani la rand. Si-ti dau eu un snitel , de plastic , sa-ti ajunga inca 2-3 ani. :mrgreen:

Sus

MesajScris: 10 Noi 2010, 08:27 
Neconectat

pandrei scrie:
Daca enumar eu retetele atunci iarasi ma ataca Gibonu cu balena neagra esuata ce mangaie un catel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

Balena esuata...nu neagra!

Sus

MesajScris: 10 Noi 2010, 09:04 
Neconectat

...uaaaaaaiiiiiiiii, ci facitzi uaaaaiiiii????? Plm, numa ce am plecat si eu si deja o puneti de alte concursuri?? Ufffff, la copca nu am pescuit niciodata, daramite sa concurez... :(((

Sus

MesajScris: 10 Noi 2010, 09:39 
Neconectat

Neluuuuuuuuu,how do you do?Cum e la voi,pe insule?Moldovean de Timisoara ce esti,acum de Insulele Belize sau Balneare.....whatever! :mrgreen:

Sus

MesajScris: 10 Noi 2010, 10:30 
Neconectat

Nutzule nici nu plecasei ca deja si vorbisem cu Tudose de concurs. Oricum pretul unui bilet la Wizzair este ieftin si pori veni direct la Cluj. De acolo te iau eu. Taiem o trestie si fir, plumb si carlig furam de la careva. Dar nu uita adu niste guvizi cu tine sa castigi concursul ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Noi 2010, 10:31 
Neconectat

Nutzule nici nu plecasei ca deja si vorbisem cu Tudose de concurs. Oricum pretul unui bilet la Wizzair este ieftin si poti veni direct la Cluj. De acolo te iau eu. Taiem o trestie si fir, plumb si carlig furam de la careva. Dar nu uita adu niste guvizi cu tine sa castigi concursul ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Noi 2010, 12:18 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
...uaaaaaaiiiiiiiii, ci facitzi uaaaaiiiii????? Plm, numa ce am plecat si eu si deja o puneti de alte concursuri?? Ufffff, la copca nu am pescuit niciodata, daramite sa concurez... :(((

Domnu' , cu ce viteza ai circulat cu pluta aia de ai ajuns asa repede??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Sau ai avut o scurtatura pe conducta... hmmm... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Noi 2010, 19:42 
Neconectat

Nu puteti organiza asa ceva fara mine!!!...tocmai mi-am cumparat freza de facut copci...cu motor de drujba pe benzina si cu surdina (silancer) ca sa nu sperie pestii..1 min o copca de 20 cm diametru prin gheata de 25-30 cm grosime!!!

O inchiriez la bucata: 5 lei/copca!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Noi 2010, 21:58 
Neconectat

Prezent si eu . anu trecut am pescuit prima data la copca si tare fain o fost, asa ca mai vreau.....

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 128 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Următorul

Ora este UTC [ DST ]