Pescuit Stationar

Acum este 09 Ian 2025, 23:46

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 80 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CALUGAR BRACONIER
MesajScris: 29 Dec 2010, 08:57 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: de cand ne-au taiat astia din salarii cam fac alergie la flacari violet.
bine ...atunci din suflet si cu ganduri bune iti urez sanatate , un an nou mai bun cu decizii intelepte . distractie placuta , la multi ani !

Sus

MesajScris: 29 Dec 2010, 09:53 
Neconectat

nitu in privinta mea te inseli putin :lol: :lol: :lol: mai mult :shock: :shock:
cand am lesinat a fost de la soare /cadere de calciu ceva de genu :? :? :? si doar la unu din concursuri am participat fiind o finala la care antrenamentul l-am facut chiar de cum am ajuns pe balta pana spre dupamasa pune asta peste drum, trezire la 2 dim , deshidratare 35 grade sau mai mult+ fizicul meu impunator de la vremea respectiva si ai destule sanse sa lesini de caldura ;) a 2a oara nu participam :oops: am vrut sa vad cupa profi mix (ms suciu si alin :oops: :oops: :oops: ) si cu aproape aceeasi combinatie rezultatul a fost eu peste bogdam = plutele care le tinea in mana rupte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
la trabucco ..... cu putin noroc si ceva dotare in plus faceam treaba dar de n-a fost sa fie ;) ;) ;)
credema ca nu a fost vb de nici o putere divina care a facut posibile cele intamplate . daca ar fi vb de asa ceva ori aveam un inger pazitor care erea beat plecat la plimbare sau avea orice alta ocupatie (eu nu lam vazut la munca)decat sa ma scoata pe mine locul 1 :lol: :lol: :lol:
in pescuit religia nu isi are locul ;) credema ca poti sfintii betele in fiecare saptamana daca nu ai momeala / nada potrivita sanse prea mari de a prinde nu prea ai oricate rugaciuni ai spune :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 29 Dec 2010, 11:59 
Neconectat

am inteles ....ai dreptate...
vina este a mea daca v-am facut sa intelegeti ca in urma sfintirii betelor , a stadioanelor sau a restaurantelor - de exemplu- o sa beneficieze cineva de mai stiu eu ce protectii sau beneficii :lol: :lol: :lol: daca becali -asta-mi vine acum in cap- face donatii la athos, sau mai stiu eu ce fire de par smulge din barba calugarilor , este ajutat cumva? nici daca se roaga vreun IPS :lol: inaltpreasfintit :lol: pt tine sau pt mine si tot nu vom castiga vreun concurs . singurul ajutor poate fi in luarea unor decizii intelepte sau potrivite care pot merge pana la a nu participa la acel concurs. un crestin se roaga sa primeasca rabdare pt el si iertare pt cei care-i vor raul . niciunul nu va cere iahturi sau alte minuni nu pt ca nu i-ar place ci pt ca stie ca nu va primi.
ai viata inainte este rau pt tine sa nu te informezi...
iti doresc rabdare si putere sa ierti . daca tu vrei altceva atunci sa fie cum vrei tu :!: la multi ani fara caderi de calciu :lol: :lol: :lol: :lol: dupa ce a cazut s-a urcat singur la loc sau cum???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 29 Dec 2010, 16:10 
Neconectat

There is a fundamental difference between religion, which is based on authority [imposed dogma, faith], [as opposed to] science, which is based on observation and reason. Science will win because it works

Sus

MesajScris: 29 Dec 2010, 17:06 
Neconectat

nutzu ai spuso cum nu se poate mai bine :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nitu daca nu intelegi se poate traduce ;) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 29 Dec 2010, 17:19 
Neconectat

:lol: greere ...eu ti-am urat de bine ...daca nu ai inteles si eu am optiune de tradus in calculator . hai pa ca ma duc sa servesc cetatenii. vorbim maine.

Sus

MesajScris: 29 Dec 2010, 17:20 
Neconectat

Gata! discutie terminata in spiritul in care trebuie sa se poarte o discutie intre pescari: amical si cu haz! :D
Mi-a facut placere polemica si sper ca si cititorilor la fel!
Multumesc de urari Nitu! si iti doresc un an cum nu se poate mai bun si mai plin de bucurii!
Si sanatate... ca asta e cea mai buna!

Sus

MesajScris: 29 Dec 2010, 17:24 
Neconectat

nutzu_z scrie:
There is a fundamental difference between religion, which is based on authority [imposed dogma, faith], [as opposed to] science, which is based on observation and reason. Science will win because it works

Nutu...he!he!he!.. ma asteptam la un citat in spaniola ca sa zic asa.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
La multi ani si tie, pe oriunde ai fi!!!...

Sus

MesajScris: 29 Dec 2010, 17:25 
Neconectat

nitu din partea mea sa ai cel mai frumos sfarsit de an Imagine Imagine stai linistit ca nu iti port pica :oops: :oops: ;)
am vorbit si noi o discutie nu ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 29 Dec 2010, 17:46 
Neconectat
Moderator global

.........parca ati fii Suciu si Tudose , atita va tot certati pe aici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 80 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul

Ora este UTC [ DST ]