alex gavan scrie:
idem!
si eu stateam cu pulverizatoru langa mine si din juma in juma de ora mai bagam apa in nada. dar nu am dat importanta fenomenului... probabil ca are mai mult biscuite decat altele, ca ala trage de obicei apa multa.
sa nu se scufunde bulgarele imediat nu am patit cu nada palmier.
asta mi s-a intamplat numai cu benzar ice mix, oricat de tare strageam bulgarele, ramanea cateva secunde la suprafata.
Eu cred ca are mult pesmet, nu biscuite. Biscuitele trage apa multa dar si coleaza foarte tare. Eu am patit asa cu Timar Mix, dar acum vreo 2 ani. A da..si cu Benzar Concurs pe Varsolt. Am pus 4 pungi de benzar si un Carpes FIne Mouture, o mana de TTX si am umectat nada toata ziua, am nadit de la 9 la 16 la match in stilul Varsolt, adica la foc automat si cand am plecat am aruncat cam un sfer de galeata din aceea Trabucco cu capac...
Dar cu ramasul la suprafata al nadei, pana acum numai cu Trabucco de babusca si cu Timar am patit. Oricum, era prima data cand am folosit aceasta nada de la Trabucco si probabil ca inca nu-i cunosc proprietatile pe deplin, dar m-a satisfacut din punctul de vedere al mecanicii, al granulatiei. Ramane de probat in continuare....
P.S. Si pe Tudor l-a satisfacut....