Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 04:52

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 134 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: posibile locatii finala A si B
MesajScris: 12 Feb 2011, 11:29 
Neconectat

zsolty scrie:
in fine........
sa o lasam moarta ca nare rost sa mai vb prostii
unde va fi acolo va fi si gata!!!!
fiecare cu parerea lui ca doar asta sa discutat aci?

ai dreptate Zsolty , mereu se ajunge la circ,cred ca ar fi bine sa ne intilnim la sedinta [ca din spatele tastaturii....???],propunem 3-4 piste pe care sa rotim finalele
sunteti de acord?

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 11:33 
Neconectat

parca ai facut rezultat anul trecut
da tu numa pe ciuslea poti prinde peste???pe alte ape??parca vb frica :lol: :lol:
nu zi ho pana nu sari calul.
eu nu am zis ca bat pe toata lumea sau cine is eu
sti vb lu palcau?esti pe lista mea :lol: :lol: :lol: :lol:
glumesc cu tine sper sa nu te superi

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 11:54 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
Lasa pe divizionarii timizi ca pe mine tot ei m-au sunat si toti vrea la Ciuslea :lol:
Si cu deplasarile mai zic si eu ca din centrul tarii fac intotdeauna peste 400km in orice directie!
Pista de la Varsolt nu-i egala si m-am lamurit cand m-am uitat din spate!Sunt locuri unde daca tragi de 3 ori pici pina in C! :lol:
Daca vreti Varsoltul schimbati regulamentul !4 manse 4 zile si pescuit obligatoriu in fiecare sector! Defapt e valabil pt. toate pistele!

Eu pot sa-i enumar , tu poti ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Din cite vad eu aici numai tu , Toni si Aschioapei vreti Ciulsea si in rest nimeni , eu cred ca v-ati sunat intre voi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Oricum nu conteaza ce vrem noi si asta s-a dovedit an de an la sedinta AGVPS . Deci vorbim sa ne aflam in treaba .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 11:59 
Neconectat

q.e.d.

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 12:05 
Neconectat

pista 1 [zona vest] Taut sau Virsolt
pista 2 [zona est] Ciuslea
pista 3 [centrul] Bezid [sau unde vreti]
e bine????

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 13:25 
Neconectat
Moderator global

bobita scrie:
adi suciu scrie:
zsolt scrie:
Lasa pe divizionarii timizi ca pe mine tot ei m-au sunat si toti vrea la Ciuslea :lol:
Si cu deplasarile mai zic si eu ca din centrul tarii fac intotdeauna peste 400km in orice directie!
Pista de la Varsolt nu-i egala si m-am lamurit cand m-am uitat din spate!Sunt locuri unde daca tragi de 3 ori pici pina in C! :lol:
Daca vreti Varsoltul schimbati regulamentul !4 manse 4 zile si pescuit obligatoriu in fiecare sector! Defapt e valabil pt. toate pistele!

Eu pot sa-i enumar , tu poti ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Din cite vad eu aici numai tu , Toni si Aschioapei vreti Ciulsea si in rest nimeni , eu cred ca v-ati sunat intre voi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Oricum nu conteaza ce vrem noi si asta s-a dovedit an de an la sedinta AGVPS . Deci vorbim sa ne aflam in treaba .

Tataie io inteleg ca nu ma-i poti ai o varstra ,totusi mai fa un efort si anu asta,nu ma-i rezisti la drumuri lungi ?cum e posibil asa ceva anu trecut la voi toate finalele si la noi nici una anu asta?.............FRICA.................municipiu........ :lol: :lol: :lol: Tu daca locuiai in VN ce alegeai?,sa sti ca nu neam sunat ,asa din instinct.

Tu cine mai esti ??? :o :o :o :o :o pune o poza sa stiu cu cine vorbesc ca nu am auzit de tine pana acum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
arata-mi si mie ceva clasamente pe unde esti si tu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...in afara de cel de la Taut , ca vorba lui Babanu acidente sint si pe sosea ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Se vede ca ai "crescut" la scoala lui Rancu dupa cum vorbesti ;) ;) ;) ;) ;) ;) "Tataie" esti cu taicat-o nu cu mine ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 14:00 
Neconectat
Moderator global

bobita scrie:
Da cum vrei sa te alint,semeni mult cu taicamiu deia ti-am zis tataie(scuze pentru deranj)vezi ca te contrazici singur prima data intrebi cine sunt ,mai incolo spui sa nu bag clasamentul de la TAUT de ce ca nu tei priceput tu la tine acasa :oops: :oops: :oops: ,................asai procedura pe aici ?daca nu-ti convine ceva gata out :?: :?: :?:

te-am intrebat "cine esti" in domeniul competitiilor .........ca acolo nu am prea auzit de tine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
In alta ordine de idei :
- parerea nu era numai a mea ci a mai multi concurenti , eu doar am scris-o.
- virsta mea si cu cine seaman nu te privesc pe tine , asa ca abtine-te . Nu e nevoie sa ma alinti . Daca eu seaman cu taicat-o ar trebuii ca tu sa semeni cu mine ..........si in cazul asta n-as mai iesii din casa , sa nu ma confunde cumva lumea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
- de "drumul lung si omul prost" m-am ferit intotdeauna ......asa ca o sa ma feresc si de tine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- puteai sa-ti dai cu parerea la modul civilizat , ...dar daca nu poti mai mult asta e , intelegem , .... nu te dam afara , aici e selectie naturala , cei ca tine , de regula se retrag singuri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 14:22 
Neconectat

Ei bine, dupa aceste discutii benefice pt pescuitul de competitie din Romania :twisted: , imi permit sa va intreb
- cine este de acord sa organizeze ( AJVPS-uri)
-cine isi permite sa investeasaca in organizare ...si sa primeasca bani cheltuiti la anu....
- ETC
-ETC

Deci atunci cand propuneti ceva , va rog sa aveti si confirmarea celor care au pistele in administrare.
Si eu vreau sa-mi iau un Ferari dar..........

Ultima oară modificat de Veronica Ispas pe 12 Feb 2011, 14:26, modificat de 2 ori în total.

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 14:31 
Neconectat

PS Anul trecut (2010) - nimeni NU a dorit sa organizeze Finala A. Asa cei de la Arad - Nica Degeratu a luat-o pt Tauth !!!!!!

Stiu ce spun pt ca am fost acolo !!!!

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 14:43 
Neconectat
Moderator global

Din primul an de cind m-am apucat de competitii am ajuns in finala ;) ;) ;) ...dar tu erai mic pe vremea aia si nu ai de unde sa stii . :lol: :lol: :lol:
La scoala de badarani a lui Rancu vad ca iasa specimene......rare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu zic sa incheiem aici discutia ......nu cred ca ai schimbat cu mine multe vorbe ca sa iti permit sa vorbesti asa ;) ;) ;) ....sau iti dicteaza Rancu la telefon ce sa scrii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca nu termini tu ..... termin eu ;) ;) ;) ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 134 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Următorul

Ora este UTC [ DST ]