Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 06:02

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 134 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: posibile locatii finala A si B
MesajScris: 12 Feb 2011, 23:31 
Neconectat

Si acum ca sa zic si eu ceva la vorbele astea cu "daca veniti aici ramaneti mai putini!"

...Florine, cine iti garanteaza ca e asa??? Daca vine lumea acolo si iesiti voi din divizii??? E bine sa ai incredere, dar si nitzel de modestie nu ar strica! Nu cred ca are nimeni nimic cu voi, sunteti pescari foarte buni, dar e bine sa se ramana la motivul cu distanta decat la cel precum voi o sa ii rupeti pe altii... Asa cum a venit Toni la Taut in fundul gradinii si a facut un loc doi spectaculos, tu un 8 si eu acasa un 10, tot asa as putea sa vin la Ciuslea si sa fac un 8 si tu un 10. In rest, santate...

Sus

MesajScris: 13 Feb 2011, 00:12 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Si acum ca sa zic si eu ceva la vorbele astea cu "daca veniti aici ramaneti mai putini!"

...Florine, cine iti garanteaza ca e asa??? Daca vine lumea acolo si iesiti voi din divizii??? E bine sa ai incredere, dar si nitzel de modestie nu ar strica! Nu cred ca are nimeni nimic cu voi, sunteti pescari foarte buni, dar e bine sa se ramana la motivul cu distanta decat la cel precum voi o sa ii rupeti pe altii... Asa cum a venit Toni la Taut in fundul gradinii si a facut un loc doi spectaculos, tu un 8 si eu acasa un 10, tot asa as putea sa vin la Ciuslea si sa fac un 8 si tu un 10. In rest, santate...

ai dreptate Nutu, sa facut exces de zel, dar tie ti se pare corect sa propui o pista si apoi sa sara tot vestul cu contraargumente neintemeiate
cind sa tinut la slatina nu sa mai verificat nimic....deci?????????

Sus

MesajScris: 13 Feb 2011, 08:01 
Neconectat
Moderator global

Florine , la alea doua concursuri , maxim , la care participi intr-un an , din care unul la Horgesti linga casa , chiar nu m-ar interesa locatia celui de-al doilea . Cam tot ranit te dai pe la concursurile mari din tara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...tot te astept .....dar nu te vad :lol: :lol: :lol:
Mai mult , si la concursul vostru din Moldova , cam tot vesticii v-o trag in ultima vreme :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 13 Feb 2011, 08:44 
Neconectat

Walter Vlad : finala B - VArsolt
finala A - Varsolt

Sus

MesajScris: 13 Feb 2011, 09:21 
Neconectat

[quote="nutzu_z"]Si acum ca sa zic si eu ceva la vorbele astea cu "daca veniti aici ramaneti mai putini!"

...Florine, cine iti garanteaza ca e asa??? Daca vine lumea acolo si iesiti voi din divizii??? E bine sa ai incredere, dar si nitzel de modestie nu ar strica! Nu cred ca are nimeni nimic cu voi, sunteti pescari foarte buni, dar e bine sa se ramana la motivul cu distanta decat la cel precum voi o sa ii rupeti pe altii... Asa cum a venit Toni la Taut in fundul gradinii si a facut un loc doi spectaculos, tu un 8 si eu acasa un 10, tot asa as putea sa vin la Ciuslea si sa fac un 8 si tu un 10. In rest, santate...[/quote

nu am zis nicaieri ca noi vom cistiga ....am vrut sa arat doar faptul ca pt voi noutatile sint ucigatoare ...repet...de cind e inventat B se tine numai in vestul tarii ...nu crezi ca a fost un avantaj pentru pescuitul din vest ?

Sus

MesajScris: 13 Feb 2011, 11:20 
Neconectat

O finala in vest si una in est cred ca ar fi mai echitabil...ii las pe cei in masura sa aleaga, inca sunt mic... ;)...sau se pot gasi cateva piste(prin toate colturile tarii, ca sa nu fie discutii) si rotite de la an la an....sau se poate adopta modelul francez un campionat de match si unul de rubi(s-ar putea sa fie cam mult pt organizatori) si cred ca exemplele pot continua, dar trebuie mai multa vointa si intelegere...consider eu...ceea ce am postat aici este parerea mea pur personala, iar daca am jignit sau ofensat pe cineva imi cer scuze in mod anticipat.

Sus

MesajScris: 13 Feb 2011, 12:56 
Neconectat

Aschioape florin scrie:
nutzu_z scrie:

...Florine, cine iti garanteaza ca e asa??? Daca vine lumea acolo si iesiti voi din divizii??? E bine sa ai incredere, dar si nitzel de modestie nu ar strica! Nu cred ca are nimeni nimic cu voi, sunteti pescari foarte buni, dar e bine sa se ramana la motivul cu distanta decat la cel precum voi o sa ii rupeti pe altii... Asa cum a venit Toni la Taut in fundul gradinii si a facut un loc doi spectaculos, tu un 8 si eu acasa un 10, tot asa as putea sa vin la Ciuslea si sa fac un 8 si tu un 10. In rest, santate...[/quote

nu am zis nicaieri ca noi vom cistiga ....am vrut sa arat doar faptul ca pt voi noutatile sint ucigatoare ...repet...de cind e inventat B se tine numai in vestul tarii ...nu crezi ca a fost un avantaj pentru pescuitul din vest ?

...intradevar, B-ul din ultimii ani sa tinut tot in vest. Dar nu cred ca a fost doar o simpla alegere a celor de aici. Mai mult, cred ca a contat mai mult si cine a vrut sa organizeze. Sunt sigur ca daca un reprezentant de AJVPS din zona voastra ar fi avut coaie, s-ar fi tinut si la voi. Asa ca cel mai bine ar fi sa sari la gatul celor care conduc agevepeseurile de la voi si sa ii bagi in priza putin ca sa sara in fata si sa ceara organizarea in zona voastra. Degeaba te iei de concurentii din vest ca nu ei aleg pista. La sedinta normal ca o sa ia cineva din vest, daca cei din est tac ca porcu'n papushoi!
Cat despre finalele A, eu la singurele 3 la care am participat, doar una a fost in vest (Taut). Celelalte, Slatina si Giurgiu au fost departe de mine. Si totusi nu am zis nimic. Mai mult de atat, la Giurgiu am pescuit in timp ce aveam o coasta care era rupta cu doar 3 sau 4 zile inainte, si nu m-am plans si am batut tot drumul pana acolo...

Sus

MesajScris: 13 Feb 2011, 18:19 
Neconectat

A Ciuslea
B Varsolt
echipele Medgidia

Sus

MesajScris: 13 Feb 2011, 18:28 
Neconectat

finala A -Ciuslea
finala B -Medgidia

Sus

MesajScris: 13 Feb 2011, 18:29 
Neconectat

Finala B Varsolt -- o pista tehnica , cu pesti de talie medie -mare , la care am o singura obiectiune -sa fie stabilita pista de la inceput si sa fie innadita , ca in timpul concursului sa nu fie sectoare unde nu s-a innadit ,in rest OK
Finala A e bine sa fie de fiecare data in alta locatie, chiar in locatie cu curent, sa fie de fiecare data in locatii cit mai complexe ca stiluri de pescuit+curent+valuri+vant , altfel o sa avem o echipa "nationala" de pensionari dulci,placuti cu pantalanasi curati , care stiu sa joace sah si dame
Finala pe echipe sa o stabileasca sponsorii - sa se certe intre ei pina gasesc o locatie de comun deacord .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 134 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Următorul

Ora este UTC [ DST ]