Aschioape florin scrie:
nutzu_z scrie:
Si acum ca sa zic si eu ceva la vorbele astea cu "daca veniti aici ramaneti mai putini!"
...Florine, cine iti garanteaza ca e asa??? Daca vine lumea acolo si iesiti voi din divizii??? E bine sa ai incredere, dar si nitzel de modestie nu ar strica! Nu cred ca are nimeni nimic cu voi, sunteti pescari foarte buni, dar e bine sa se ramana la motivul cu distanta decat la cel precum voi o sa ii rupeti pe altii... Asa cum a venit Toni la Taut in fundul gradinii si a facut un loc doi spectaculos, tu un 8 si eu acasa un 10, tot asa as putea sa vin la Ciuslea si sa fac un 8 si tu un 10. In rest, santate...[/quote
nu am zis nicaieri ca noi vom cistiga ....am vrut sa arat doar faptul ca pt voi noutatile sint ucigatoare ...repet...de cind e inventat B se tine numai in vestul tarii ...nu crezi ca a fost un avantaj pentru pescuitul din vest ?
...intradevar, B-ul din ultimii ani sa tinut tot in vest. Dar nu cred ca a fost doar o simpla alegere a celor de aici. Mai mult, cred ca a contat mai mult si cine a vrut sa organizeze. Sunt sigur ca daca un reprezentant de AJVPS din zona voastra ar fi avut coaie, s-ar fi tinut si la voi. Asa ca cel mai bine ar fi sa sari la gatul celor care conduc agevepeseurile de la voi si sa ii bagi in priza putin ca sa sara in fata si sa ceara organizarea in zona voastra. Degeaba te iei de concurentii din vest ca nu ei aleg pista. La sedinta normal ca o sa ia cineva din vest, daca cei din est tac ca porcu'n papushoi!
Cat despre finalele A, eu la singurele 3 la care am participat, doar una a fost in vest (Taut). Celelalte, Slatina si Giurgiu au fost departe de mine. Si totusi nu am zis nimic. Mai mult de atat, la Giurgiu am pescuit in timp ce aveam o coasta care era rupta cu doar 3 sau 4 zile inainte, si nu m-am plans si am batut tot drumul pana acolo...