adi suciu scrie:
@Toni & Romica Barsan
ma adresez voua ca vad ca sinteti cei mai cerebrali si cumpatat intre toti cei din Moldova . Nu mi-o luati in nume de rau ca as avea ceva cu Ciulsea , eu mi-am exprimat parerea mea si a unora cu care am vorbit si care din diverse motive nu intra pe forum deloc sau mai rar (Hotca , Palcau , etc) , eu avind aici printre altele , si rol de moderator . Sint doar niste pareri , ale mele si ale lor , la fel cum sint si parerile voastre si care chiar daca nu ne convin , trebuie sa le respectam ca atare .
Pot sa spun ca nu mi-a convenit nici Giurgiu , nici Slatina , nici Bolcas , dar de aceea tot m-am dus sa concurez si am respectat ce sa hotarit . La fel o voi face si daca se va hotari Ciulsea , dar asta nu inseamna ca imi convine si pot sa-mi exprim liber parerea . Singurul lucru care conteaza vor fii propunerile de la comisia de competitii si voturile acordate acestor propuneri , si din pacate nu noi cei de aici vom vota .
Personal nu ma motiveaza deloc aceste finale ca si competitie , concurind mai mult sa ma aflu in treaba si eu , si sa ma intilnesc cu ceilati concurenti , ca in rest nu am nici cea mai mica motivare , si poate de aceea nici nu am avut rezultate in aceste concursuri ci m-am limitat doar la a merge pina in finala in fiecare an , oriunde s-ar desfasura ea. Exista si functioneaza si aici ca si in alte domenii o lege a democratiei in care minoritatea se supune majoritatii , deci VOTUL , si nu noi aici stabilim locatiile , ci ne dam niste simple pareri pro si contra anumitor piste .
E pacat ca in urma acestor discutii in contradictoriu sa se creeze dusmanii si antipatii intre noi , pentru ca ele sint chiar gratuite .
eu am acelasi respect ca si inainte pt voi si-l voi avea in continuare[ daca nu ne respectam intre noi ce pretentii avem de la altii]
parerea despre o pista poti sa o ai dupa ce se tine un concurs de nivel ridicat
Pace si respect.....